.
Previous
Next
LAJMET E FUNDIT
Uncategorized

Viti i ri shkollor 2023-2024

Në ditën e parë të vitit të ri shkollor të arsimit parauniversitar 2023-2024, Kryetari i Bashkisë Mirditë Z.Albert Melyshi përshëndeti nga afër mësuesit, nxënësit dhe

READ MORE »

KRYETARI I BASHKISË

ALBERT MËLYSHI