MR360

Zhvillime në Mirditë

Bashkia Mirditë nderon me Stemën e Artë Dëshmorin e Kombit, Kolë Ndrecë Mirdita

Më 7 korrik 2018, bashkia Mirditë, përmes një aktiviteti përkujtimor, me rastin e 20 vjetorit të rënies në luftë për Çlirimin e Kosovës, nderoi me Stemën e Artë, dëshmorin e Kombit, Kolë Ndrecë Mirdita. Morën pjesë qytetarë të shumtë nga Mirdita, Klina dhe rajone të tjera të Kosovës  si dhe të ardhur nga shtete të […]

Të gjitha

PUBLIKIME
Ndrec Deda
msh

DENONCO


TË DHËMAT ADMINISTRAIVE-TERRITORIALE TË BASHKISË MIRDITË

MIREDITE ADMINISTRATIVE

Legjislacioni Pushteti Vendor INFOCIP

ZHVILLIME

Bashkia Mirditë nderon me Stemën e Artë Dëshmorin e Kombit, Kolë Ndrecë Mirdita

Më 7 korrik 2018, bashkia Mirditë, përmes një aktiviteti përkujtimor, me rastin e 20 vjetorit të rënies në luftë për Çlirimin e Kosovës, nderoi me Stemën e Artë, dëshmorin e Kombit, Kolë Ndrecë Mirdita. Morën pjesë qytetarë të shumtë nga Mirdita, Klina dhe rajone të tjera të Kosovës  si dhe të ardhur nga shtete të […]