Bashkia e Mirditës ka organizuar dëgjesat publike për projektbuxhetin e vitit 2018, në shtatë njësitë administrative.

Në konsultimet e mbajtura në Kthellë, Selitë, Kaçinar, Orosh, Fan, Rubik dhe Rrëshen morën pjesë qytetarët dhe anëtarët e Komisionit Këshillimor Qytetar Vendor të cilët shprehën mendimet, sugjerimet, dhe problematikat sipas zonave të tyre të banimit.

Ndërsa prezantuan me detaje projektbuxhetin e vitit 2018, stafi i Bashkisë Mirditë u shpreh se do të bëhen përpjekjet maksimale për zgjidhjen e problematikave të paraqitura, me të gjitha mundësitë që ka kjo Bashki.

selite
rubik3
rubik2
rubik
orosh3
orosh2
orosh
kthelle
kacinar2
kacinar
fan2
fan