Panairi i Prodhimeve Vendore të MIRDITËS

“The Femmini Side of Quality” –
“Pjesa Femërore” e Cilësisë
Projekt i Bashkimit Europian për punësimin e grave dhe vajzave ne bashkëpunim me Komunën Ulqin dhe UET, ku sot u finalizua me Panairin e Prodhimeve Vendore të MIRDITËS
Ky projekt u hodh suksesshëm në letër, për të mbërritur pastaj tek duart e arta të grave nëpër fshatrat e bukura të MIRDITËS!
FALEMINDERIT BASHKIMIT EUROPIAN për financimin e këtij projekti dhe gjith faktorëve që mundësuan realizimin me sukses të tij!