Rrugës për Marub ” Dasma e Arbrit”

  – Gjatë ditës së djeshme në Infokulla Mirditë u zhvillua një aktivitet turistik tejet i larmishëm që la mbresa te pashlyeshme për ata që e kanë ndjekur  nga afër. “Rrugës për Marub” event i organizuar në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit dhe Turizimit, Bashkinë Mirditë  si dhe në bashkëpunim me shoqatat ODA, Penta dhe […]

Më shumë