Browsing Archive Qershor, 2015
0
Riparim  i ndriçimit rrugor të qytetit
0

Siç e dimë në stinën e verës, lëvizja e njerëzve gjate orëve te darkës është e shumtë në qytetin e Rrëshenit dhe ndriçimi i rrugëve ka një rëndësi tepër të ...

BASHKIA
Logo