Browsing Archive Nëntor, 2015
0
Anton Çeta, i kthehet me një bust vendit të origjinës
0

Pajtimtari i shquar i Kosovës, Anton Çeta, i kthehet me një bust vendit të origjinës, Mirditës. Një titull i lartë nderi për Bajraktarin e Oroshit, Preng Marka ...

0
Pergatitje e re per Muzeun e Ansamblit MIRDITA
0

Mjediset e Muzeut te Ansamblit Mirdita po pergatitjen per nje imazh te ri, pas disa viteve, per t’u lyer e pergatitur ne pritje te venies neper stenda te ...

0
Falenderim dhe TRANSPARENCE..
0

Veprimtari e organizuar nen kujdesin e bashkise MIRDITE pati dhe mbeshtetjen e disa bisnesmeneve kulturedashes. Ata mundesuan pjesen kryesore te shpenzimeve ...

0
Recital i te rinjve te Mirdites,  suksesi i nje vazhdimesie kulturore
0

Peergjate koncertit ne Muzeun Historik Kombetar, Tirane “Klasike n’tel te ciftelise”, titullohej Recitali i formacionit orkestral te temperuar te te rinjeve ...

0
“Të pastrojmë Shqipërinë në një ditë” mbërrin edhe në Mirditë
0

“Të pastrojmë Shqipërinë në një ditë” mbërrin edhe në Mirditë. Prej disa vitesh nisma “Të pastrojmë Shqipërinë në një ditë” është kthyer në traditë. Një nismë ...

0
Hapa konkrete per ekoturizmin ne Mirdite.
0

Nis zbatimi i projektit “Zhvillimi i Ekoturizmit (DETUREL) ne zonen e Rubikut”, me kater bujtina, harten dixhitale dhe sinjalistiken Pas nje bashkepunimi ...

0
Mirdita etnologjike dhe administrative
0

Mirdita në shekullin XVII ishte njësi territoriale me kufij të përcaktuar dhe përbëhej nga bajrakët: Orosh, Spaç, Kuzhnen, Fan dhe Dibërr, nën vartësinë e ...

BASHKIA
Logo