Browsing Archive Dhjetor, 2015
0
Kulture..Shkolla e parë shqipe e Rrëshenit..
0

Nga: Ndue DEDAJ, shkrimtar. Janë mbushur njëqind e pesëmbëdhjetë vjet prej ditës kur çeli dyert shkolla e parë shqipe e Rrëshenit, në tetor të vitit 1900. Për ...

0
Kulture..Shkolla e parë shqipe e Rrëshenit..
0

Nga: Ndue DEDAJ, shkrimtar. Janë mbushur njëqind e pesëmbëdhjetë vjet prej ditës kur çeli dyert shkolla e parë shqipe e Rrëshenit, në tetor të vitit 1900. Për ...

0
“Mirdita Fest 2015”, sukses i muzikes së lehtë”
0

-Në vitin e 45 të Pallatit të Kulturës “MIRDITA”- Klikoni ketu per kengen fituese...  12 kengetare të rinj të muzikës së lehtë janë ngjitur mbrëmë në skenën ...

0
Pak minuta me fëmijët e çerdhes Rrëshen, në prag festat e Krishtlindjes dhe vitit të Ri.
0

-Dhurata më e çmuar, një godinë e re për fëmijët- Janë fëmijët e çerdhes së Rrëshenit, të cilët kanë marrë dhuratën më të çmuar nga Kristlindjet dhe ...

0
Znj. Eglantina Gjermeni, Ministre e Zhvillimit Urban, në një vizitë në Mirditë për urbanizimin dhe komunitetin egjyptjan.
0

Është hera e parë në historinë e 25 vitev e të fundit, që komuniteti egjyptian në qytetin e Rrëshenit dhe rrethina, ka prekur vëmendjen e Bashkisë Mirditë me ...

0
Një kabinet muzike model, në shkollat 9 vjeçare të Rrëshenit
0

Është përuruar sot kabineti i ri i muzikës në shkollat 9 vjecare të Rrëshenit, me një fizionomi të vecantë didaktike dhe muzeore. Mësuesi i muzikës, Nikollë ...

0
Miratohen bursat për studentët aplikantë dhe lista e përfituesve të ndihmës ekonomike.
0

Këshilli Bashkiak i Mirditës është mbledhur sot për të shqyrtuar dy çështje të rëndësishme të fundvitit. Mbledhja ka qenë jashtë rradhe, për vetë problematiken ...

0
Fundviti, këngë dhe dhurata për persona me aftësi të kufizuar, në Mirditë.
0

Fundviti me festat e rëndësishme si Krishtlindjet dhe viti Ri, sjell pak orë ndryshe për kategori disi më të veçanta qytetare, në Bashkinë e Mirditës. Janë ...

0
Për nje Mirditë solidare.
0

Nje sërë veprimtarish  do të organizohen përgjatë muajit dhjetor ne institucionet kulturore dhe shkollore, pothuaj në të gjitha zonat e Mirditës. Ne Rrëshen, ...

0
Përmes nje manifestim emocional, Hapet “VITI JUBILAR” në Dioqezën Rrëshen.
0

Përmes nje manifestim emocional, Hapet “VITI JUBILAR” në Dioqezën Rrëshen. Me 8 dhjetor Ati i Shenjtë Papa Francesku hapi Portën e Shenjtë ne Romë për nje ...

BASHKIA
Logo