Browsing Archive Janar, 2016
0
Ministerja Kodheli dhe kryetari Ndrec Dedaj në inagurimin e Urës së re në fshatin Katund i vjetër, një fazë e re bashkpunimi për ivestime të rëndësishme në Mirditë.
0

Bashkëpunimi mes Bashkisë Mirditë dhe Ministrisë më të rëndësishme të shtetit Shqiptar, atë të Mbrojtjes, ka nisur të japë frytet e saj mjaft të rëndësishme në ...

0
Këshilli Bashkiak me një sërë vendimesh, në mbledhjen e rradhës të muajit Janar.
0

Sot më 27 janar 2016 u mbajt mbledhja e rradhës e këshillit Bashkiak të Mirditës, ku u shqyrtuan disa çështje të rëndësishme, të paraqitura nga egzekutivi. ...

0
FTESË  për Stemën e Bashkisë Mirditë
0

Komisioni Këshillimor per caktimin e stemës së bashkisë Mirditë, i ngritur me urdhër të kryetarit të bashkisë Mirditë, z.Ndrecë Dedaj (nr 08 dt 10.01.2016), ...

0
Z. Dedaj priti Z/Ministrin e Bujqësisë z. Gjokë Jaku.
0

Jaku: Mbështetje e plotë pranë Fondit të Zhvillimit të Rajoneve për finacimin e projektit të vaditjes në Mirditë. Kryetari i Bashkisë Mirditë, z. Ndrec Dedaj ...

0
Faza e fundit e Planit Operacional të Zhvillimit Lokal për Mirditën.
0

Po merr formën e plotë Plani Operacional i Zhvillimit Lokal (POZHL) edhe për Mirditën ne kuadër te projektit STAR, te udhehequr nga PNUD-Shqipëri dhe zbatuar ...

0
Bashkia Mirditë i akordon titull nderi ing. Pal Brozi.
0

“Për kontribut të vyer në disa sektorë jetikë të zhvillimit ekonomik në Mirditë dhe veçmas kujdesin ndaj pyjeve të Mirditës, Bashkia Mirditë, në kuadër të ...

0
Volejbollistja e mirnjohur mirditase Arjola Prenga, rrëmben në Oslo trofeun e volejbollit norvegjez.
0

Një ndër lojtaret elitë të “Minatorit” në volejboll për femra, Arjola Prenga merr kupën e Norvegjisë në këtë lloj sporti. Lojtare me traditë familjare në ...

0
Ambasadori i shtetit të Zvicrës z. Christoph Graf, vizitë një ditore në Bashkinë Mirditë.
0

-vizita në Burgun e Spaçit kantinën “Arbri”, dhe në bujtinën “Biba”- Në përgjigje të ftesës së z. Ndrec Dedaj, kryetar i Bashkisë Mirditë, ambasadori i i ...

0
Situatë normale në ujmbledhësin e fshatit Sheshe.
0

-Ngrihet shtabi i emergjencave për menaxhimin e situatave të ditëve të fundit- Situata problematike si rezultat i reshjeve të ditëve të fundit, ka shtrirë ...

BASHKIA
Logo