Browsing Archive Mars, 2016
0
Paketa Fiskale 2016
0

Alternative text - include a link to the PDF!

0
Njoftim per vend te lire pune nr. 11
0

______________________________ _____________________________________                                                      REPUBLIKA E SHQIPËRISË ...

0
Njoftim per vend te ri pune. Nr 9 dhe 10.
0

  ____________________________________ _____________________________________                                                          REPUBLIKA E ...

0
Njoftim per vend te lire pune. Nr 8.
0

___________________________________ _____________________________________                                                                   REPUBLIKA E ...

0
Njoftim per vend te lire pune. Nr 7
0

_______________________________ _____________________________________                                                REPUBLIKA E SHQIPËRISË ...

0
Përmbyllet faza e tretë për stemën e bashkisë Mirditë.
0

Pas dy fazave procedurale për përzgjedhjen e stemës së bashkisë Mirditë, komisioni i ngritur për këtë qëllim, sot ka organizuar një tryezë për fazën e tretë ...

0
Njoftim per vend te lire pune 6
0

_______________________________ _____________________________________                                                REPUBLIKA E SHQIPËRISË ...

0
Njoftim per vend te lire pune 5
0

_____________________________ _____________________________________                                                 REPUBLIKA E SHQIPËRISË ...

0
Njoftim per vend te lire, pune Nr 4.
0

______________________________ _____________________________________                                             _______________________________ ...

BASHKIA
Logo