Browsing Archive Qershor, 2016
0
Mbledhja e rradhës e Këshillit Bashkiak, miraton një sërë projekt-vendimesh të paraqituara nga administrata e bashkisë.
0

Në mbledhjen e radhës që u zhvillua sot, Këshilli i Bashkisë Mirditë miratoi një sërë vendimesh që ishin të paraqitura në rendin e ditës për tu diskutuar. ...

0
Njoftim fituesi perfundimtar.
0

Njoftim perfundimtar fituesi Aleksander Ndoja

0
Në “ditën e vizitorëve të shquar” Ministrja e Mbrojtjes inspekton punimet në rrugën Rrëshen – Ulzë, në kuadër të stërvitjes “Mirdita 2016”
0

-Dedaj: Jam i sigurtë, që bashkëpunimi ndërmjet forcave të armatosura dhe Bashkisë Mirditë do avancojë me qëllim përmirësimin e rrugëve, dhe për të çuar në ...

0
Njoftime per vende pune.
0

njoftim paraprakDila Kacorri njoftim paraprak Nikolle Shyti  

0
Bashkia Mirditë dhe e Dibrës, marrëveshje për rrugën e Lurës Turistike
0

  Është nënshkruar marrëveshja në mes drejtuesve të dy bashkive të Verilindjes së vendit, Mirditë dhe asaj të  Dibrës, për inicimin e projektit për ...

0
Faculty of Social Sciences and Humanities celebrates students success
0

The upcoming budget for the Chicago Public Schools will rely on $500 million in yet-to-be-enacted pension savings

0
Students take crash course in Japanese sword fighting
0

The upcoming budget for the Chicago Public Schools will rely on $500 million in yet-to-be-enacted pension savings

0
Smart launches new Architecture and Design BSc Honours
0

The upcoming budget for the Chicago Public Schools will rely on $500 million in yet-to-be-enacted pension savings

0
Actor Jeff Soberg will be Smart’s 2016 speaker
0

The upcoming budget for the Chicago Public Schools will rely on $500 million in yet-to-be-enacted pension savings

0
Këngëtari dhe artisti Fran Vorfi,  “Nderi i Qarkut Lezhë”
0

Këngëtari dhe artisti Fran Vorfi, “Nderi i Qarkut Lezhë” Këngëtari dhe artisti i  mirënjohur Fran Vorfi, thirrur shpesh  si “kapedani i grupit te burrave” ...

BASHKIA
Logo