Browsing Archive Korrik, 2016
0
Në Shpërdhazë, Njësia Administrative Kaçinar, nis rijetëzimi i sistemit të vaditjes.
0

Ndërhyrja e radhës në sistemin vaditës të Mirditës, është duke u realizuar fshatin Shpërdhazë, të Njësisë Administrative të Kaçinarit. Prej dy ditësh banorët e ...

0
Faculty of Humanities celebrates students success
0

The upcoming budget for the Chicago Public Schools will rely on $500 million in yet-to-be-enacted pension savings

0
Njoftim paraprak ngritje ne detyre, Armando Ndrejaj.
0

Njoftim paraprak ngritje ne detyre, Armando Ndrejaj.

0
Këshilli i Bashkisë Mirditë, miraton akt-marrveshjen me AYEM-ENERGY për ndërtimin e rrugës “Rrëshen-Bukmirë”
0

Projekt-vendimi i parë  i përcaktuar në rendin e ditës për diskutim ishte, “Për miratimin e ndihmës ekonomike për muajin Korrik 2016, për gjithë Njësitë ...

0
Smart launches new Architecture and Design BSc Honours
0

The upcoming budget for the Chicago Public Schools will rely on $500 million in yet-to-be-enacted pension savings

0
Actor Jeff Soberg will be Smart’s 2016 speaker
0

The upcoming budget for the Chicago Public Schools will rely on $500 million in yet-to-be-enacted pension savings

0
Informacion mbi situatën e ujmbledhësve në Bashkinë Mirditë dhe masat që po merren për përmirësimin afatgjatë të situatës vaditëse.
0

E nëse puna vijon me intensitet të plotë për përfundimin me sukses të fazës së parë rehabilituese të rrjetit vaditës për fshatin Kodër Rrëshen, me dalje ...

0
Njoftim fituesi perfundimtar, për katër konkurente.
0

Njoftim fituesi perfundimtar, per kater konkurente.

0
Mbyllje procedure per levizje paralele.
0

Mbyllje procedure per levizje paralele.

0
Rubik, vijojnë punimet për rehabilitimin e rrugëve dhe ambienteve publike.
0

Në vijim të punimeve që po zhvillohen në njësitë administrative të Bashkisë Mirditë për rikonstruksionin e rrugëve dhe hapësirave publike, një vend të ...

BASHKIA
Logo