Browsing Archive Gusht, 2016
0
Faculty of Social Sciences and Humanities celebrates students success
0

Thousands of teenagers across the US will have school lessons in mindfulness in an experiment designed to see

0
Këshilli i Bashkisë Mirditë miraton linjat e transportit të mësuesve dhe nxënësve, si dhe disa projekt vendime të tjera.
0

Në mbledhjen e rradhës Këshilli i Bashkisë Mirditë me datë 24 gusht 2016, ka miratuar disa projekt vendime, paraqitur nga administrata e bashkisë. ...

0
Njoftim fituesi ne Sherbimin Civil, Armando Ndrejaj
0

NJOFTIM FITUESI PËRFUNDIMTAR, PËR POZICION PUNE NË SHËRBIM CIVIL- Armando Ndrejaj

0
Expert knowledge, experience, capacity and resources
0

Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. ...

0
Highly skilled teams and years of experience
0

Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. ...

0
World wide after-sales support
0

Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. ...

0
Safe and competitive shipping solutions
0

Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. ...

0
Expert knowledge, experience, capacity and resources
0

Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. ...

0
Highly skilled teams and years of experience
0

Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. ...

0
World wide after-sales support
0

Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. ...

BASHKIA
Logo