Browsing Archive Tetor, 2016
0
Nis puna për “sistemim asfaltimin” e rrugës hyrëse në qytetin Rrëshen
0

Ka nisur puna për objektin “Sistemim asfaltim i rrugës Kryqëzimi autostradë – hyrja e qytetit Rrëshen” (Lot 1).  Me një fond prej 148.750.158 lekë që janë vënë ...

0
Kalon në pronësi të Bashkisë Mirditë dhe godina e ish-Komitetit Ekzekutiv
0

Këshilli i Bashkisë Mirditë, ka zhvilluar me datë 12.10.2016 vijimin e seancës së datës 28.09.2016, ashtu siç ishte planifikuar me herët. Në këtë senacë janë ...

0
Liste dokumentash per leje ndertimi
0

lista-e-dok-per-leje-ndertimi

0
Mbi situatën e reshjeve në Bashkinë Mirditë, dhe masat e marra për përballimin e situatës
0

Reshjet me intensitet të lartë të rëna ditët e fundit kanë shkaktuar probleme dhe shqetësime të konsiderueshme në të gjithë territorin e Bashkisë Mirditë. ...

0
Ansambli MIRDITA në “Etnofolk Tirana 2016”
0

Ansambli Mirdita ishte i ftuar në veprimtarinë “Etnofolk Tirana 2016”, organizuar nga bashkia Tiranë (APR), falë një bashkëpunimi kulturor në mes dy bashkive. ...

0
Nis puna për ndërtimin e një prite lumore, në Mashtërkor
0

Një front tjetër pune është hapur në fshatin Mashtërkor, Njësia Administrative Orosh.  Me një fond prej 27,459,000 lekësh Bashkia Mirditë synon ti japë fund ...

0
Fillon puna për rehabilitimin e rezervuarve të ujit, në Sheshaj dhe Troje
0

Bashkia Mirditë i ka kushtuar një vëmendje të veçantë rehabilitimit të ujëmbledhësve  të shumtë që janë në territorin e saj. Kjo edhe për faktin se banorët e ...

BASHKIA
Logo