Browsing Archive Nëntor, 2016
0
“Kupa e Kombit” për grupmoshat në futboll   –	Ditë festive e organizuar nga Bashkia Mirditë në Rubik me rastin e 28-29 Nëntorit-
0

                                                                     Shiko Videon: Momente nga dorzimi i Kupes se Kombit ne Rubik Bashkia Mirditë, me inspirim ...

0
Bashkia Mirdite: Rubiku, sëshpejti me një hapësirë bashkohore në Lagjen e Vjetër
0

Ne vijim te punimeve ne te gjithe territorin qe administron Bashkia Mirdite, edhe ne Njesine administrative Rubik, po ndertohet nje lulishte bashkohore. ...

0
Kryeministri i Shqipërisë z. Edi RAMA, inspektoi investimet në Bashkinë Mirditë
0

“Bashkia Mirditë është kthyer në një kantier pune ku po zbatohen një sërë projektesh dhe ndërhyrjesh infrastrukturore, të cilat do t’u mundësojnë banorëve më ...

0
Mbi situatën e krijuar nga reshjet e fundit në Bashkinë Mirditë
0

Nisur nga situata e krijuar për shkak të reshjeve të rëna gjatë mesnatës së kaluar dhe paradites së sotme, janë krijuar një sërë problemesh pothuajse në të ...

0
Përmirësimi i akseve rrugore shtrihet edhe në  Njësitë Administrative të Bashkisë Mirditë
0

Bashkia e Mirditës vijon me zbatimin e projekteve për rikonstruksionin e rrugëve në njësitë administrative të saj, në të cilat nuk është vënë dorë prej vitesh, ...

BASHKIA
Logo