Browsing Archive Janar, 2017
0
Këshilli i Bashkisë miraton  buxhetin për vitin 2017
0

Pas një sërë diskutimesh dhe ballafaqimesh me grupet e interesit, specialistë të fushave të ndryshme, shoqërinë civile, komisionin këshillimor qytetar dhe ...

0
Bashkia Mirditë, së shpejti me Planin e Përgjithshëm Vendor
0

Gjatë takimit me Ministren e Zhvillimit Urban, Eglantina Gjermeni, 7 kryetareve të bashkive përfituese u është bërë me dije se këtë vit do të mbështeten nga ...

0
Learning, friendship and fun for everyone
0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque fermentum massa vel enim feugiat gravida. Phasellus velit risus, euismod a lacus et.

0
Projekt – Buxheti  për 2017-n diskutohet nga Komisioni Qytetar
0

Projekt - buxheti i bashkisë Mirditë për vitin 2017, kaloi sot në një “sitë” mendimesh, vërejtjesh dhe propozimesh konkrete edhe nga Komisioni Këshillimor ...

0
Realizohet projekti për foni profesionale në Pallatin e Kulturës
0

  Përmes Fondacionit për Zhvillimin e Mirditës është mundësuar sistemi-audio profesionale e tipit Dynakord me fuqi të instaluar prej 5000 wat, çka ...

0
Specialistë gjermanë nisin proçesin e zhbllokimit të Rezervuarit  “Malaj 1”
0

Edhe pse po bëhet një rikonstruksion i plotë  tek shkarkuesi i  rezervuarit  Malaj 1, në provën e parë të lëshimit të ujit nëpër tubot e brendshme, ka ...

0
Rëndohet situata nga kushtet atmosferike, Bashkia mban nën kontroll situatën.
0

  Nisur nga përkeqësimi i kushteve të motit në gjithë territorin e vendit, situata e njëjtë është paraqitur edhe në Bashkinë Mirditë. Reshjet e dëborës ...

BASHKIA
Logo