Browsing Archive Shkurt, 2017
0
Ministrja e Zhvillimit Urban, Eglantina Gjermeni dhe Kryetari i Bashkise Ndrec Dedaj, inspektojne punimet dhe njoftojne investime te reja te rendesishme
0

-Bashkia Mirditë është shpallur fituese nga Komiteti i Zhvillimit të Rajoneve edhe për zgjatimin e Unazës së qytetit Rrëshen, me vlerë 150 milionë lekë, duke  ...

0
Bashkia Mirditë  kremton 100 vjetorin e Abat Prend Doçi
0

Me rastin e 100 Vjetorit të vdekjes së Abat Prend Doçit (22 shkurt 1917), bashkia Mirditë nën kujdesin e drejtpërdrejtë të kryetarit të saj z. Ndrec Dedaj, ...

0
Washington 3rd Grade Chromebook  Orientation
0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque fermentum massa vel enim feugiat gravida. Phasellus velit risus, euismod a lacus et.

0
Ndërtimi i fabrikës së pasurimit të bakrit, dëgjesë publike me banorët e Spaçit dhe grupe interesi
0

Ashtu sic ishte komunikuar më herët, Ministria e Mjedisit në bashkëpunim me pushtetin vendor, dhe kompaninë “TETE ALBANIA”organizuan ditën e sotme në ambientet ...

0
Ftese per konsultim me publikun, për ndikimin në mjedis, në kuadër të ndërtimit të fabrikës së pasurimit të bakrit në Spaç
0

Të martën datë: 21.02.2017, ora 11:00, në ambjentet e Autogrillës “Nbt-Oil”, Reps, Mirdite. Sëshpejti në minierën e Spaçit do të fillojë procesi i rivënies në ...

0
Njoftim per vend te lire pune. Pozicioni: Drejtor i Kabinetit.
0

Njoftim per vend te lire pune, DREJTORI I KABINETIT

0
Rrëshen, emërtohet  “Rruga  Musine Kokalari”
0

-Në 100 vjetorin e Lindjes se politikanes dhe shkrimtares së njohur  disidente -   Bashkia Mirditë organizoi veprimtari shumdimensionale  me rastin e ...

0
Një pjesë e shëtitores së re, merr emrin “Musine Kokalari” si dhe jepet miratimi për shembjen e ish-godinës së komitetit ekzekutiv
0

Këshilli i Bashkisë  Mirditë i mbledhur të premten më datë 3 shkurt 2017,  ka marrë në shqyrtim  dy projket – vendime, të cilat i ka miratuar me votë unanime ...

BASHKIA
Logo