Browsing Archive Maj, 2017
0
Zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak për muajin Maj
0

Këshilli i Bashkisë Mirditë ka zhvilluar ditën e sotme mbledhjen e radhës për muajin Maj, ku në rendin e ditës pati një sërë projekt-vendimesh. ...

0
Mirënjohje nga Bashkia Mirditë për Nikolle Ricën në 60 vjetor
0

Kryetari i bashkisë Mirditë z. Ndrec Dedaj, i ka akorduar Mirënjohjen e Bashkisë Mirditë, njërit prej drejtuesve më të spikatur në Drejtorinë e Përgjithshme ...

0
Përkujtohet 5 Maji në Mirditë
0

Është përkujtuar Dita e Dëshmorëve në Mirditë përmes një veprimtarie të organizuar nga Bashkia Mirditë dhe Komiteti i Veteranëve. Qindra pjesëtarë të Komitetit ...

0
Përurohet kisha e Shën Aleksandrit në Bardhaj, Selitë
0

- Bashkia nderon me tituj nderi kontributorët vendas dhe italianë - Është përuruar Kisha e njohur e zonës së Selitës, Shën Aleksandri (Shën Llezhdrit), pas ...

0
Rruga e re Rrëshen-Bukmirë, përfundon e asfaltuar më 25 qershor
0

Kryebashkiaku  z.Ndrec  Dedaj ka zhvilluar ditën e sotme një takim me kryepleqtë dhe banorë nga fshatrat e njësisë administrative të Kaçinarit. Ai u shpreh se ...

BASHKIA
Logo