Browsing Archive Korrik, 2017
0
Seminar Trajnues: Menaxhimi i Projekteve Bazuar në Rezultate
0

Fondacioni per Zhvillimin e Mirdites dhe Agjensia e Zhvillimit Rajonal Lezhe (LERDA), me mbeshtetjen e Agjensise se Zhvillimit Austriak, Köstinger Consulting ...

0
Zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak për muajin korrik
0

Këshilli i Bashkisë Mirditë ka zhvilluar ditën e sotme mbledhjen e radhës për muajin Korrik, ku pas diskutimeve u miratuan vendimet e mëposhtme: “Për ...

0
Nis puna për hartimin e Planit të Përgjithshëm Vendor
0

Ka nisur puna për hartimin e Planit të Përgjithshëm Vendor të Bashkisë Mirditë. Kryetari i Bashkisë, z.Ndrec Dedaj, zhvilloi ditën e enjte një takim me ...

0
“Mirdita Turistike 2017”, sukses i promovimit turistik
0

Në vijim të traditës së krijuar në Mirditë prej disa viteve, si eksperiencë e veçantë në shpalosjet turistike, edhe  këtë vit është organizuar “Mirdita ...

0
Njoftim- Kësti i parë për taksat dhe tarifat vendore
0

Të nderuar taksapagues! Ju kujtojmë: Afati i pagesës së këstit të parë për taksat dhe tarifat vendore është më datë 10 Korrik 2017. Pas kësaj date aplikohet ...

BASHKIA
Logo