Browsing Archive Gusht, 2017
0
Bashkia Mirditë nderon me “Stemën e Artë” Ipeshkvin Cristoforo Palmieri  
0

  Pas meshës së fundit të tij në 24 vite dhe ardhjes së Ipeshkvit të ri të Dioqezës Rrëshen, i emëruar nga Papa Francesku këto ditë, Kryetari i Bashkisë ...

0
Mbillen 100 pemë në zonën e Kroit të Bardhë
0

100 fidanë të llojit bredh janë mbjellë në zonën e Kroit të Bardhë, përmes një bashkëpunimi mes Girls Scouts Rrëshen, Bashkisë Mirditë dhe subjektit privat ...

BASHKIA
Logo