Browsing Archive Shkurt, 2018
0
Inagurohet qendra e re sociale multifunksionale në Rubik
0

Në Bashkinë Mirditë tashmë do të ketë një qendër të re multifunksionale për fëmijë, të rinj dhe të moshuar. Qendra e inaguruar sot në Rubik nga Kryebashkiaku ...

0
Bashkia dhe Dioqeza Rrëshen, aktivitete të përbashkëta social-kulturore
0

  Kryetari i Bashkisë z. Ndrec Dedaj ka zhvilluar ditën e sotme një takim me Ipeshkvin e dioqezës Rrëshen, Mons. Gjergj Meta, në prani edhe të këshillit ...

0
Kryeministri Edi Rama vizitë në Mirditë
0

Kryeministri z. Edi Rama ka zhvilluar ditën e sotme një vizitë në Mirditë. I shoqëruar nga Kryetari i Bashkisë z.Ndrec Dedaj dhe Ministrja e Arsimit znj. ...

BASHKIA
Logo