Browsing Archive Mars, 2018
0
Ekipi i volejbollit për femra Mirdita shpallet kampion i kategorisë së dytë
0

Mirdita, ekipi i volejbollit për femra është shpallur ditën e sotme kampion i kategorisë së dytë. Ky sukses është kurorëzuar edhe me dorëzimin e Kupës nga ...

0
Ambasadorja Vlahutin dhe ai austriak, vizitë në Info-Kulla Mirdita
0

  Ambasadorja e BE-së në Tiranë, Romana Vlahutin dhe  Ambasadori austriak në Shqipëri Dr.Johann Sattler, vizituan ditën e sotme Info-Kulla Mirdita në ...

0
Kendi i BE Mirditë organizon Programin 3-ditor “Mësojmë për Bashkimin Evropian”
0

Kendi i BE Mirditë organizoi në datat 26-28 Dhjetor 2017 një Program 3-ditor "Mësojmë për Bashkimin Evropian" me të rinj dhe të reja të Gjimnazit Rrëshen në ...

0
Projekti Bashkitë për në Evropë
0

*Projekti Bashkitë për në Evropë, është një nismë e Bashkimit e Evropian, e cila synon të rrisë kapacitetet e Njësive të Qeverisjes Vendore në Shqipëri në ...

0
Dita e Mësuesit/ Bashkia Mirditë aktivitet për arsimin dhe Bashkimi Evropian
0

Bashkia Mirditë, përmes Këndit të BE-së, zhvilloi sot me rastin e Ditës së Mësuesit aktivitetin “Arsimi dhe Bashkimi Evropian”. Kryebashkiaku z.Ndrec Dedaj ...

BASHKIA
Logo