Browsing Archive Tetor, 2018
0
Përfaqësim dinjitoz në Panairin Kombëtar “Shqipëria punon tokën 2018”
0

659 fermerë nga e gjithë Shqipëria, 70 sipërmarrje ushqimore, 39 bashki si dhe shumë surpriza të tjera, sollën më të mirën e bujqësisë dhe ushqimit vendas në ...

0
TURIZMI, përurohet shtegu i parë, i markuar për ecjen në këmbë në Mirditë
0

7 km hiking nëpër arealin turistik dhe trashëgimor të zonës së Rubikut - Kryetari i bashkisë Ndrec Dedaj, përshëndeti këtë nismë të parë të këtij lloji, që ...

0
Festa e Arbërit, përmbyllje përmes një show special në shesh
0

Kryetari i bashkisë z. Ndrec Dedaj, në ditën e fundit të aktiviteteve të “Festës së Arbërit 2018”, ka ndarë Mirënjohjet e Bashkisë Mirditë për disa pjesëmarrës ...

0
Festa e Arbërit në ditën e katërt
0

-Kolonia e artit dhe premierë filmi me metrazh të shkurtër  Kanë vazhduar veprimtaritë e shumta në kuadrin e Javës së “Festes së Arbërit 2018”, organizuar nga ...

BASHKIA
Logo