Browsing Archive Nëntor, 2018
0
Mirënjohje për dy motrat murgesha,  Bija të Dashurisë së Krishterë
0

-Për shërbimet  humane në komunitetin e Mirditës prej disa viteve- Kryetari i bashkisë z.Ndrec Dedaj, nderoi me Mirënjohje të Bashkisë Mirditë, dy motrat ...

0
“Praktikat më të mira 2018”, bashkia Mirditë fiton çmimin e parë
0

Në konkursin Kombëtar “Praktikat më të mira 2018”, Bashkia Mirditë është vlerësuar me çmimin e parë, duke konkuruar në fushën e turizmit me një aplikim të ...

0
Kryetari i bashkisë z. Ndrec Dedaj merr pjesë në fillimin e punimeve për ndërtimin e një banese të re, për Nikoll Ndrec Prenga në Bulshar
0

Kryetari i bashkisë Mirditë ishte sot në fshatin Bulshar të Njësisë Administrative Orosh, ku filloi puna për ndërtimin e një banese të re për një nga familjet ...

0
100+ fshatrat Bashkia Mirditë,  vijon  puna për hartimim e Strategjisë Zhvillimore të fshatrave Orosh dhe Katund i Vjetër
0

Me iniciativën e kryetarit të bashkisë z. Ndrec Dedaj janë realizuar takime konsultative me qëllim realizimin e një strategjie sa më në konformitet me zonat që ...

0
FTESE “Për dëgjesë publike” dhe Grafiku për dëgjesa publike për buxhetin dhe treguesit fiskale e vitit 2019
0

___________________________________________________________________________________________ ...

0
“Promovimi i turizmit malor në Bashkinë Mirditë nëpërmjet kthimit të resurseve natyrore në produkte turistike të vizitueshme dhe të aksesueshme”.
0

Ka startuar punën projekti “Promovimi i turizmit malor në Bashkinë Mirditë nëpërmjet kthimit të resurseve natyrore në produkte turistike të vizitueshme dhe të ...

BASHKIA
Logo