Browsing Archive Maj, 2019
0
Ministrja Balluku inspekton punimet ne rikonstruksionin e Ujësjellësit Rrëshen
0

Së shpejti, Rrësheni dhe zonat e tjera përreth do të kenë 24 orë uji të pijshëm- Me një fond prej 80 milion lekësh nga Qeveria Shqiptare, po bëhet i mundur ...

0
Takim gjatë fazës së parë të aktivitetit për emergjencat civile
0

  Bashkia Mirditë në kuadrin e politikave  për rritjen e kapaciteteve menaxhuese të emergjencave civile, u bë pjesë e zbatimit të projektit “Host Nation ...

BASHKIA
Logo