I pakategorizuar
0
Specialist astesh publike dhe monitorim tregu e transporti
0

spec astesh publike dhe monitorim tregu e transporti

0
Kendi i BE Mirditë organizon Programin 3-ditor “Mësojmë për Bashkimin Evropian”
0

Kendi i BE Mirditë organizoi në datat 26-28 Dhjetor 2017 një Program 3-ditor "Mësojmë për Bashkimin Evropian" me të rinj dhe të reja të Gjimnazit Rrëshen në ...

0
Projekti Bashkitë për në Evropë
0

*Projekti Bashkitë për në Evropë, është një nismë e Bashkimit e Evropian, e cila synon të rrisë kapacitetet e Njësive të Qeverisjes Vendore në Shqipëri në ...

0
Thirrje për aplikime/ Trajnime: Fuqizimi i grave dhe të rinjve në Mirditë
0

Fondacioni për Zhvillimin e Mirditës po organizon trajnime për mënyrat e fuqizimit të grave dhe të rinjve në Mirditë. Trajnimet do të zhvillohen në kuadër të ...

0
Where our Students does Celebrate this Summer’s Victory?
0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque fermentum massa vel enim feugiat gravida. Phasellus velit risus, euismod a lacus et.

0
Classes that fit your busy life and leisure
0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque fermentum massa vel enim feugiat gravida. Phasellus velit risus, euismod a lacus et.

0
Latest Facts, Figures and Trends in Higher Education
0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque fermentum massa vel enim feugiat gravida. Phasellus velit risus, euismod a lacus et.

0
A four-year plan focused on your future
0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque fermentum massa vel enim feugiat gravida. Phasellus velit risus, euismod a lacus et.

BASHKIA
Logo