KRYETARI
0
Projekt i BE: Mirdite & Ulqin, në projektin për fuqizimin e femrave si sipërmarrëse
0

  “The Feminine Side of Quality “. Titullohet projekti qe shtrihet ne 18 muaj si kooperacion ne mes bashkise Mirdite dhe Komunes Ulqin (Mali i Zi) ...

0
Bashkia Mirditë, punë intensive në zhbllokimin e rrugëve nga bora
0

-Si asnjëherë tjetër në një situatë tepër të vështirë Bashkia ka zhbllokuar në kohë rekord rrugët e mbuluara nga dëbora në territorin e saj - Dëbora e rënë ...

0
Mirënjohje për dy motrat murgesha,  Bija të Dashurisë së Krishterë
0

-Për shërbimet  humane në komunitetin e Mirditës prej disa viteve- Kryetari i bashkisë z.Ndrec Dedaj, nderoi me Mirënjohje të Bashkisë Mirditë, dy motrat ...

0
“Praktikat më të mira 2018”, bashkia Mirditë fiton çmimin e parë
0

Në konkursin Kombëtar “Praktikat më të mira 2018”, Bashkia Mirditë është vlerësuar me çmimin e parë, duke konkuruar në fushën e turizmit me një aplikim të ...

0
Kryetari i bashkisë z. Ndrec Dedaj merr pjesë në fillimin e punimeve për ndërtimin e një banese të re, për Nikoll Ndrec Prenga në Bulshar
0

Kryetari i bashkisë Mirditë ishte sot në fshatin Bulshar të Njësisë Administrative Orosh, ku filloi puna për ndërtimin e një banese të re për një nga familjet ...

0
FTESE “Për dëgjesë publike” dhe Grafiku për dëgjesa publike për buxhetin dhe treguesit fiskale e vitit 2019
0

___________________________________________________________________________________________ ...

0
TURIZMI, përurohet shtegu i parë, i markuar për ecjen në këmbë në Mirditë
0

7 km hiking nëpër arealin turistik dhe trashëgimor të zonës së Rubikut - Kryetari i bashkisë Ndrec Dedaj, përshëndeti këtë nismë të parë të këtij lloji, që ...

BASHKIA
Logo