KULTURE
0
Festa e Arbërit, përmbyllje përmes një show special në shesh
0

Kryetari i bashkisë z. Ndrec Dedaj, në ditën e fundit të aktiviteteve të “Festës së Arbërit 2018”, ka ndarë Mirënjohjet e Bashkisë Mirditë për disa pjesëmarrës ...

0
Festa e Arbërit në ditën e katërt
0

-Kolonia e artit dhe premierë filmi me metrazh të shkurtër  Kanë vazhduar veprimtaritë e shumta në kuadrin e Javës së “Festes së Arbërit 2018”, organizuar nga ...

0
“Mirdita Turistike 2017”, sukses i promovimit turistik
0

Në vijim të traditës së krijuar në Mirditë prej disa viteve, si eksperiencë e veçantë në shpalosjet turistike, edhe  këtë vit është organizuar “Mirdita ...

0
Ansambli MIRDITA në “Etnofolk Tirana 2016”
0

Ansambli Mirdita ishte i ftuar në veprimtarinë “Etnofolk Tirana 2016”, organizuar nga bashkia Tiranë (APR), falë një bashkëpunimi kulturor në mes dy bashkive. ...

0
Mirdita në Ditën Kombëtare të  Trashëgimisë Kulturore
0

Një ditë të ngjeshur me veprimtari të shumta dedikuar trashëgimisë kulturore, ka organizuar bashkia Mirditë më 29 shtator, e shënuar si Dita Kombëtarë e ...

0
Kulture..Shkolla e parë shqipe e Rrëshenit..
0

Nga: Ndue DEDAJ, shkrimtar. Janë mbushur njëqind e pesëmbëdhjetë vjet prej ditës kur çeli dyert shkolla e parë shqipe e Rrëshenit, në tetor të vitit 1900. Për ...

0
“Mirdita Fest 2015”, sukses i muzikes së lehtë”
0

-Në vitin e 45 të Pallatit të Kulturës “MIRDITA”- Klikoni ketu per kengen fituese...  12 kengetare të rinj të muzikës së lehtë janë ngjitur mbrëmë në skenën ...

0
Fundviti, këngë dhe dhurata për persona me aftësi të kufizuar, në Mirditë.
0

Fundviti me festat e rëndësishme si Krishtlindjet dhe viti Ri, sjell pak orë ndryshe për kategori disi më të veçanta qytetare, në Bashkinë e Mirditës. Janë ...

0
Për nje Mirditë solidare.
0

Nje sërë veprimtarish  do të organizohen përgjatë muajit dhjetor ne institucionet kulturore dhe shkollore, pothuaj në të gjitha zonat e Mirditës. Ne Rrëshen, ...

0
Anton Çeta, i kthehet me një bust vendit të origjinës
0

Pajtimtari i shquar i Kosovës, Anton Çeta, i kthehet me një bust vendit të origjinës, Mirditës. Një titull i lartë nderi për Bajraktarin e Oroshit, Preng Marka ...

0
Pergatitje e re per Muzeun e Ansamblit MIRDITA
0

Mjediset e Muzeut te Ansamblit Mirdita po pergatitjen per nje imazh te ri, pas disa viteve, per t’u lyer e pergatitur ne pritje te venies neper stenda te ...

0
Recital i te rinjve te Mirdites,  suksesi i nje vazhdimesie kulturore
0

Peergjate koncertit ne Muzeun Historik Kombetar, Tirane “Klasike n’tel te ciftelise”, titullohej Recitali i formacionit orkestral te temperuar te te rinjeve ...

BASHKIA
Logo