TURIZMI
0
FAZA E FUNDIT E PROJEKTIT “TURIZMI MALOR NË MIRDITE”
0

Bashkia Mirdite zhvilloi Eventin “Promovimi i Turizmit Malor ne Mirdite” ne kuader te projektit “Promovimi i turizmit malor nepermjet kthimit te resurseve ...

0
Hapa konkrete per ekoturizmin ne Mirdite.
0

Nis zbatimi i projektit “Zhvillimi i Ekoturizmit (DETUREL) ne zonen e Rubikut”, me kater bujtina, harten dixhitale dhe sinjalistiken Pas nje bashkepunimi ...

0
Projekti 4 vjeçar për turizmin kulturor në Mirditë
0

Duke qenë se Mirdita shtrihet në një reliev kodrinor dhe malor dhe pa dalje në det, mbetet si e vetmja mundësi atraktive për vizitorët vendas dhe të huaj ...

BASHKIA
Logo