VENDIME TE KESHILLIT BASHKIAK
0
Mbledhja e rradhës e Këshillit Bashkiak, miraton një sërë projekt-vendimesh të paraqituara nga administrata e bashkisë.
0

Në mbledhjen e radhës që u zhvillua sot, Këshilli i Bashkisë Mirditë miratoi një sërë vendimesh që ishin të paraqitura në rendin e ditës për tu diskutuar. ...

0
Këshilli Bashkiak me një sërë vendimesh, në mbledhjen e rradhës të muajit Janar.
0

Sot më 27 janar 2016 u mbajt mbledhja e rradhës e këshillit Bashkiak të Mirditës, ku u shqyrtuan disa çështje të rëndësishme, të paraqitura nga egzekutivi. ...

0
Miratohen bursat për studentët aplikantë dhe lista e përfituesve të ndihmës ekonomike.
0

Këshilli Bashkiak i Mirditës është mbledhur sot për të shqyrtuar dy çështje të rëndësishme të fundvitit. Mbledhja ka qenë jashtë rradhe, për vetë problematiken ...

0
Vendimi për vërtetimin e mandateve të antarëve të Këshillit të Bashkisë Mirditë
0

Miratimin e mandateve të antarëve të Këshillit të Bashkisë Mirditë sipas listës bashkëngjitur

BASHKIA
Logo