Tag: slide
0
Përmirësimi i akseve rrugore shtrihet edhe në  Njësitë Administrative të Bashkisë Mirditë
0

Bashkia e Mirditës vijon me zbatimin e projekteve për rikonstruksionin e rrugëve në njësitë administrative të saj, në të cilat nuk është vënë dorë prej vitesh, ...

0
Nis puna për “sistemim asfaltimin” e rrugës hyrëse në qytetin Rrëshen
0

Ka nisur puna për objektin “Sistemim asfaltim i rrugës Kryqëzimi autostradë – hyrja e qytetit Rrëshen” (Lot 1).  Me një fond prej 148.750.158 lekë që janë vënë ...

0
Nis puna për ndërtimin e një prite lumore, në Mashtërkor
0

Një front tjetër pune është hapur në fshatin Mashtërkor, Njësia Administrative Orosh.  Me një fond prej 27,459,000 lekësh Bashkia Mirditë synon ti japë fund ...

0
Nis puna për rehabilitimin e rezervuarit Malaj 1
0

E ndërsa puna për rehabilitimin e rrjetit vaditës me pikfillimi rezervuarin Malaj 2 ka përfunduar me sukses fazat e deritanishme, prej ditës së sotme ka nisur ...

0
Këshilli i Bashkisë Mirditë, miraton akt-marrveshjen me AYEM-ENERGY për ndërtimin e rrugës “Rrëshen-Bukmirë”
0

Projekt-vendimi i parë  i përcaktuar në rendin e ditës për diskutim ishte, “Për miratimin e ndihmës ekonomike për muajin Korrik 2016, për gjithë Njësitë ...

0
Informacion mbi situatën e ujmbledhësve në Bashkinë Mirditë dhe masat që po merren për përmirësimin afatgjatë të situatës vaditëse.
0

E nëse puna vijon me intensitet të plotë për përfundimin me sukses të fazës së parë rehabilituese të rrjetit vaditës për fshatin Kodër Rrëshen, me dalje ...

0
Rubik, vijojnë punimet për rehabilitimin e rrugëve dhe ambienteve publike.
0

Në vijim të punimeve që po zhvillohen në njësitë administrative të Bashkisë Mirditë për rikonstruksionin e rrugëve dhe hapësirave publike, një vend të ...

0
Nis puna për rehabilitimin e rezervuarit Malaj 2, dhe skemës së vaditjes.
0

Ka nisur me intesitet të lartë puna për rehabilitimin e Rezervuarit nr 2 Malaj, dhe skemës vaditëse  nga dalja e digës, për në fshatin Kodër Rrëshen. Me një ...

0
Bashkia Mirditë organizoi “Mirdita Turistike 2016”
0

Qindra turistë vendas dhe të huaj shijuan një dasëm turistike të performuar nga artistët e Ansamblit Mirdita, Mjeshtër i Madh, në një prej kullave më të vjetra ...

0
Në “ditën e vizitorëve të shquar” Ministrja e Mbrojtjes inspekton punimet në rrugën Rrëshen – Ulzë, në kuadër të stërvitjes “Mirdita 2016”
0

-Dedaj: Jam i sigurtë, që bashkëpunimi ndërmjet forcave të armatosura dhe Bashkisë Mirditë do avancojë me qëllim përmirësimin e rrugëve, dhe për të çuar në ...

BASHKIA
Logo