Ditë: 21 Nëntor, 2015

Falenderim dhe TRANSPARENCE..

  • Publikuar më: 21 Nëntor, 2015
  • 0

Veprimtari e organizuar nen kujdesin e bashkise MIRDITE pati dhe mbeshtetjen e disa bisnesmeneve kulturedashes. Ata mundesuan pjesen kryesore te shpenzimeve per te dy recitalet.

Lexo të plotë

Recital i te rinjve te Mirdites, suksesi i nje vazhdimesie kulturore

  • Publikuar më: 21 Nëntor, 2015
  • 0

Peergjate koncertit ne Muzeun Historik Kombetar, Tirane “Klasike n’tel te ciftelise”, titullohej Recitali i formacionit orkestral te temperuar te te rinjeve te ansamblit MIRDITA, i organizuar ne sallen Unesko te Muzeut Historik Kombetar. Ky ishte recital i dyte i organizuar me kete grup pas atij ne Rreshen nje jave me pare, gjithnje nen kujdesin institucional …

Lexo të plotë
mersin escort
sqAlbanian
sqAlbanian