Ditë: 11 Mars, 2020

Takim i grupit të punës për masat parandaluese ndaj sëmundjes nga “COVID-19” në territorin e Mirditës

  • Publikuar më: 11 Mars, 2020
  • 0

Kryetar i bashkisë Mirditë, z. Ndrec Dedaj, njëherit kryetar i grupit të punës në territorin e kësaj bashkie, për marrjan e masave për parandalimin dhe kontrollin e përhapjes së sëmundjes “COVID-19”, sot në takimin e radhës është ndalur në një analizë të gjerë të situatës në Mirditë sa i përket këtij fenomeni të rrezikshëm për …

Lexo të plotë

Thirret mbledhja jashtë rradhe e këshillit të bashkisë

  • Publikuar më: 11 Mars, 2020
  • 0

– Në përgjigje të situatës emergjente të krijuar nga Covid–19 (Coronavirus) – Kryetari i bashkisë Mirditë z. Ndrec Dedaj, ka thirrur sot mbledhjen jashtë rradhe të këshillit të bashkisë, pas situatës emergjente të krijuar nga Coronavirus (Covid-19), i cili tashmë rezulton të ketë prekur vendin tonë në disa raste, mbledhje kjo e mbështetur në ligjin …

Lexo të plotë
mersin escort
sqAlbanian
sqAlbanian