By Bashkia Online
 • Home
 • Articles posted by Bashkia Online

Njoftim përfundimtar për pozicionin Shërbim Civil

 • Publikuar më: 03 Shkurt, 2020
 • 0

NJOFTIM FITUESESH PARAPRAK NE PROCEDURE PRANIMI NË SHC, NËPUNËSI NË KATEGORINË EKZEKUTIVE, Dt. 03.02.2020 Në zbatim nenit 22, 23, 24, 25 të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, VKM-së nr.243 datë 18.03.2015, “Për pranimin, levizjen paralele periudhn e proves dhe emerimin në kategorinë ekzekutive te nepunsëve civil”, ndryshuar me VKM nr.746 dt.18.12.2018,, Njësia Përgjegjëse …

Lexo të plotë

Rizgjidhet Ndrec Dedaj, betohet dhe merr mandatin e dytë

 • Publikuar më: 05 Gusht, 2019
 • 0

Zhvillohet mbledhja e parë e këshillit të ri bashkiak. Ndrec Dedaj merr zyrtarisht drejtimin e bashkisë Mirditë, për mandatin e ardhshëm, katër vjeçar. Sot në ora 11 u zhvillua ceremonia zyrtare për konstituimin e Këshillit Bashkiak, dalë nga zgjedhjet e 30 qershorit 2019, si dhe procedura vijuese, betimi i kryetarit te bashkise z. Ndrec Dedaj. …

Lexo të plotë

Lista e dokumenteve të strehimit & Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve

 • Publikuar më: 06 Qershor, 2019
 • 0

  [pdfjs-viewer url=”http%3A%2F%2Fbashkiamirdite.gov.al%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F06%2Flista-e-dokumentave-te-strehimit.pdf” viewer_width=100% viewer_height=1360px fullscreen=true download=true print=true] [pdfjs-viewer url=”http%3A%2F%2Fbashkiamirdite.gov.al%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F06%2FRegjistri-i-k%C3%ABrkesave-dhe-p%C3%ABrgjigjeve-formati-i-p%C3%ABrfunduar-2019.pdf” viewer_width=100% viewer_height=1360px fullscreen=true download=true print=true]

Lexo të plotë

Takim gjatë fazës së parë të aktivitetit për emergjencat civile

 • Publikuar më: 23 Maj, 2019
 • 0

Bashkia Mirditë në kuadrin e politikave  për rritjen e kapaciteteve menaxhuese të emergjencave civile, u bë pjesë e zbatimit të projektit “Host Nation Suport”. Nga data 23-26 prill 2019 në ambjentet e Infokulla Mirditë u zhvilluan punimet e konferencës ndërkombëtare me titull “Host Nation Suport”  një  projekt në dy faza i Komisionit Europian për Aktivizimin …

Lexo të plotë

Bashkia nderon Prijësin e Mirditës Preng Bib Doda në 100 vjetor

 • Publikuar më: 26 Mars, 2019
 • 0

   I vihet emri rrugës kryesore hyrëse për në qytetin e Rrëshenit – Prijësi i Mirditës, Preng Bib Doda, i cili u vra pabesisht para plot një shekulli, është nderuar nga Bashkia Mirditë përmes një aktiviteti multidimensional nën kujdesin e drejtpëdrejtë të kryetarit Ndrec Dedaj. Në qendër të këtij nderimi ka qenë vendosja e emrit …

Lexo të plotë

Tender

 • Publikuar më: 21 Mars, 2019
 • 0

Bashkia Mirditë fton subjektet e interesuara të aplikojnë në shpalljen e mëposhtme. Për të shkarkuar dokumentat, ju lutemi klikoni në linkun: Shpallje Tender

Lexo të plotë
mersin escort
sqAlbanian
sqAlbanian