By Bashkia Online
 • Home
 • Articles posted by Bashkia Online

Takim i grupit të punës për masat parandaluese ndaj sëmundjes nga “COVID-19” në territorin e Mirditës

 • Publikuar më: 11 Mars, 2020
 • 0

Kryetar i bashkisë Mirditë, z. Ndrec Dedaj, njëherit kryetar i grupit të punës në territorin e kësaj bashkie, për marrjan e masave për parandalimin dhe kontrollin e përhapjes së sëmundjes “COVID-19”, sot në takimin e radhës është ndalur në një analizë të gjerë të situatës në Mirditë sa i përket këtij fenomeni të rrezikshëm për …

Lexo të plotë

Thirret mbledhja jashtë rradhe e këshillit të bashkisë

 • Publikuar më: 11 Mars, 2020
 • 0

– Në përgjigje të situatës emergjente të krijuar nga Covid–19 (Coronavirus) – Kryetari i bashkisë Mirditë z. Ndrec Dedaj, ka thirrur sot mbledhjen jashtë rradhe të këshillit të bashkisë, pas situatës emergjente të krijuar nga Coronavirus (Covid-19), i cili tashmë rezulton të ketë prekur vendin tonë në disa raste, mbledhje kjo e mbështetur në ligjin …

Lexo të plotë

Bashkia e Mirditës, përfundon sot dëgjesat publike për rindërtimin.

 • Publikuar më: 06 Mars, 2020
 • 0

Me dëgjesën në njësinë administrative të Rrëshenit, Bashkia Mirditë mbylli dhe tour-in e dëgjesave publike me banorët e zonave të ndryshme për problematikat që lidhen me Rindërtimin nga dëmet e shkaktuara nga tërmeti i 26 nëntorit të vitit të kaluar. Në dëgjesën e organizuar me qytetarë të Rrëshenit dhe banorët e fshatrave të kësaj njësie …

Lexo të plotë

Bashkia e Mirditës, vijon dëgjesat publike për proçesin e rindërtimit

 • Publikuar më: 04 Mars, 2020
 • 0

  Në kuadër të dëgjesave publike për proçesin e rindërtimit bashkia e Mirditës, vijon me takimet qytetare në njësitë e saj administrative. Pjesëmarrëse në këto takime është nënkryetarja e bashkisë Zj.Klodjana Përgjetani, Drejtoresha e zyrës së Urbanistikës Zj.Adelina Dukaj si dhe përfaqësues të tjerë të bashkisë. Përfaqësuesit realizuan një prezantim të punës së bërë deri …

Lexo të plotë

Mblidhet Këshilli bashkiak Mirditë, miratohen projekt/vendimet e paraqitura

 • Publikuar më: 26 Shkurt, 2020
 • 0

Këshilli bashkiak miratoi në mbledhjen e sotme projekt/vendimet e paraqitura nga kryetari i bashkisë, ndërkohë pati një shtesë të një projekt/vendimi për “Përdorim fondi rezervë për Rezervuarin e Sheshajve”. -Projekt/vendimi i Kryetarit të bashkisë “Për miratimin e pagesës së plotë të qirasë për një periudhë 1 (një) vjeçare sipas vlerës së tregut, për familjet banesat …

Lexo të plotë

VENDIME KËSHILLI 2020

 • Publikuar më: 12 Shkurt, 2020
 • 0

VENDIM-I KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.18-DATE-04.02.2020; VENDIM-I KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.16-DHE-17-DATË-22.01.2020; VENDIM-I KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.7-DERI-15-DATË-22.01.2020; VKB NR.6 DATË 22.01.2020 PER KONSUMIN E KARBURANTIT PER VITIN 2020; VENDIM-I-KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.5-DATE-22.01.2020; VENDIM-I KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.4-DATË-22.01.2020; VENDIM-I KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.3-DATE-22.01.2020; VENDIM-I KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.1-DHE-2-DATË-22.01.2020; VENDIM-I-KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.64-DATE-30.12.2019; VENDIM-I-KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.63-DATE-20.12.2019; VENDIM-I-KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.62-DATE-20.12.2019; VENDIM-I-KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.61-DATE-20.12.2019; VENDIM-I-KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.60-DATE-20.12.2019; VENDIM-I-KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.59-DATE-20.12.2019;

Lexo të plotë
mersin escort
sqAlbanian
sqAlbanian