“Të pastrojmë Shqipërinë në një ditë” mbërrin edhe në Mirditë

“Të pastrojmë Shqipërinë në një ditë” mbërrin edhe në Mirditë.

Prej disa vitesh nisma “Të pastrojmë Shqipërinë në një ditë” është kthyer në traditë. Një nismë e tillë është iniciuar nga Shoqëria Civile dhe mbështetet e përkrahet nga Qeveria e Shqipërisë dhe një sërë organizmash ndërkombëtare. Në këtë kuadër edhe në Bashkinë Mirditë, konkretisht në qytetet Rrëshen, Rubik, Reps, Kthellë, Fanë etj, nisma “Të pastrojëmë Shqipërinë nënjë ditë” ka gjetur mbështetje të plotë. (më tepër…)