Category
  • Home
  • Archive by category "VENDIME TE KESHILLIT BASHKIAK"

Mbledhja e rradhës e Këshillit Bashkiak, miraton një sërë projekt-vendimesh të paraqituara nga administrata e bashkisë.

  • Publikuar më: 29 Qershor, 2016
  • 0

Në mbledhjen e radhës që u zhvillua sot, Këshilli i Bashkisë Mirditë miratoi një sërë vendimesh që ishin të paraqitura në rendin e ditës për tu diskutuar. Fillimisht u miratua vendimi për dhënien e mandatit për këshilltarin Arben Dod Kola, që i përket subjektit politik “Partia Aleanca Arbnore Kombëtare”, i cili do të zevendësojë këshilltarin …

Lexo të plotë

Këshilli Bashkiak me një sërë vendimesh, në mbledhjen e rradhës të muajit Janar.

  • Publikuar më: 27 Janar, 2016
  • 0

Sot më 27 janar 2016 u mbajt mbledhja e rradhës e këshillit Bashkiak të Mirditës, ku u shqyrtuan disa çështje të rëndësishme, të paraqitura nga egzekutivi. Fillimisht u miratua në parim lista e përfituesve të ndihmës ekonomike, ku ra në sy reduktimi i saj në nivele të konsiderueshme. Sipas zyrës përkatëse të ndihmës ekonomike, reduktimi …

Lexo të plotë

Miratohen bursat për studentët aplikantë dhe lista e përfituesve të ndihmës ekonomike.

  • Publikuar më: 17 Dhjetor, 2015
  • 0

Këshilli Bashkiak i Mirditës është mbledhur sot për të shqyrtuar dy çështje të rëndësishme të fundvitit. Mbledhja ka qenë jashtë rradhe, për vetë problematiken që mbarte. Pika e parë e rendit të ditës kishte të bënte për ndarjen e bursave për nxënësit që për herë të parë janë ulur në auditoret e shkollave të larta. …

Lexo të plotë
mersin escort
sqAlbanian
sqAlbanian