Category
  • Home
  • Archive by category "Vendimet e Këshillit"

VENDIME KËSHILLI 2020

  • Publikuar më: 12 Shkurt, 2020
  • 0

VENDIM-I KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.18-DATE-04.02.2020; VENDIM-I KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.16-DHE-17-DATË-22.01.2020; VENDIM-I KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.7-DERI-15-DATË-22.01.2020; VKB NR.6 DATË 22.01.2020 PER KONSUMIN E KARBURANTIT PER VITIN 2020; VENDIM-I-KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.5-DATE-22.01.2020; VENDIM-I KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.4-DATË-22.01.2020; VENDIM-I KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.3-DATE-22.01.2020; VENDIM-I KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.1-DHE-2-DATË-22.01.2020; VENDIM-I-KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.64-DATE-30.12.2019; VENDIM-I-KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.63-DATE-20.12.2019; VENDIM-I-KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.62-DATE-20.12.2019; VENDIM-I-KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.61-DATE-20.12.2019; VENDIM-I-KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.60-DATE-20.12.2019; VENDIM-I-KESHILLIT-BASHKIAK-MIRDITE-NR.59-DATE-20.12.2019;

Lexo të plotë
mersin escort
sqAlbanian
sqAlbanian