Veprimtari e organizuar nen kujdesin e bashkise MIRDITE pati dhe mbeshtetjen e disa bisnesmeneve kulturedashes. Ata mundesuan pjesen kryesore te shpenzimeve per te dy recitalet.

Konkretisht:

-Besnik Paci          (680 mije leke te vjetra)

-Pjeter Nikolli         500 mije

-Petrit Prenga          200 mije

– Gjok gjoka           200 mije

-Lad Lleshi             100 mije

-Pal Doda               200 mije

-Zef  Pacuku            50 mije

-Gjon Melyshi        400 mije

-Prend Ndoi            200 mije

-Adrian   Leka        300 mije (premtuar)

 

Te ardhura te tjera:

Bileta:                  115 mije

Shuma ne total:   2.945.000 leke (te vjetra)

 

Shpenzimet:

-Per sallen dhe tekniken:                     950 mije

-Postera, baner, etj                               100 mije

-Autobus (1) dhe furgon (1)                220 mije

-Makina sherbimi per dy recitalet (8) 210 mije

-sherbim

 

Shperblimet

  1. Recital i pare ne Rreshen

-Shperblime per instrumentistet e rinj: 200 mije

-Formacioni lirik                                   180 mije

-Kuarteti i burrave                                     120 mije

-Vallet e vajzave                                     80 mije

-Teknika fonike                                      70 mije

 

  1. Recitali i dyte ne Tirane

-Shperblim per instrumentistet e rinj:  200 mije

-Formacioni lirik                                  140 mije

-Grupi i burrave                                   140 mije

-Sherbimin videoprojektiv                       20 mije

-Vallet (vajzat)                                     100 mije

-Femijet e instrumenteve dhe valleve     140 mije

 

  1. Shpenzime per blerje instrumentash

6 cifteli x  70 mije   =  420 mije leke te vjetra

 

Shpezimet ne total: 3.290. 000 leke (te vjetra)

Diferenca e pamundesuar prej 345 mije leke (te vjetra) po kerkohet si kontribut ne artdashes te tjere.

Falenderime per gjithe keta artdashes humane dhe gjithe trupen qe punoi me perkushtim e harxhime  minimale per te shpalosur nje nga vlerat ne unike te kultures se Mirdites ne Tirane dhe permes DIGITALB, qe mundesoi filmimin ne HD me shume bujari, pikerisht per cilesine e larte muzikore qe paraqiste grupi per shikuesin mbareshqiptar.

 

 

Leave a Comment