GODINA E SHËRBIMEVE PËR QYTETARËT

TRANSPARENCA PARAQET PARIMIN THELBËSOR TË QEVERISJES SË MIRË.

Transparenca e institucioneve dhe informacioni i vënë në dispozicion pa kërkesë nga organet e qeverisjes vendore janë jo vetëm praktika të mira në një shoqëri demokratike, por gjithashtu detyrime të kuadrit rregullator, që ka për qëllim hapjen e institucioneve ndaj qytetarëve dhe rritjen e llogaridhënies së të zgjedhurve vendorë.

istanbul evden eve nakliyat istanbul ofis tasima
manavgat escort manavgat escort bayan belek escort manavgat escort seks hikaye sex hikaye bodrum escort alanya escort sex hikaye

ankara escort

ankara escort