• Godina e shërbimeve për qytetarët-punime shtesë, Rrëshen”  
 • Blerje ushqime për institucionet shkollore dhe parashkollore të Bashkisë Mirditë”
 • Zhbllokim i rrugëve nga akulli dhe dëbora,në bashkinë Mirditë
 • Blerje fuoristradë, PICK UP Dopio Kabinë, për Bashkinë Mirditë”
 • Rehabilitim i Skemës Ujitëse të Ujëmbledhësit Malaj-2 (Faza 3)”  
 • Rikonstruksion i plotë i kompleksit të godinave 1,2,3 shkolla ‘Pashko Vasa’ Rrëshen”
 • “Rikonstruksion dhe sistem ngrohje, palestër dhe sistemim ambjenti Shkolla e Mesme
 • Mbikëqyrje e punimeve në objektin ’Rehabilitim i skemës ujitëse Ujëmbledhësi Malaj-2 (Faza 3)” Mirditë
 • Mbikëqyrje e punimeve për objektin ”Rikonstruksion i plote i kompleksit te godinave 1,2,3 shkolla ”Pashko Vasa” Rrëshen
 • Mbikëqyerje e punimeve për objektin ”Rikonstruksion dhe sistem ngrohje, palestër dhe sistemim ambjenti Shkolla Mesme e Bashkuar ”Ndrec N.Gjoka Fan, Mirditë”
 • ­Blerje mish për institucionet shkollore dhe parashkollore të Bashkisë Mirditë”
 • Blerje buke për institucionet  shkollore dhe parashkollore të Bashkisë Mirditë”
 • Instalim furnizim me energji elektrike (tm+tu) godina e bashkisë Mirditë, Rrëshen
 • Blerje dru zjarri + prerje dhe transport, për institucionet arsimore të Bashkisë Mirditë