By Bashkia Mirdite

Thuaj STOP Trafikimit

  • Publikuar më 26 Tetor, 2020
  • 0

Në zbatim të Planit Kombëtar të Veprimit pë Luftën kundë Trafikimit të Personave 2018-2020 (miratuar me VKM NR.770, datë 26.12.2018) dhe në kuadër të Ditës Evropiane kundër Trafikimit të Personave, Bashkia Mirditë, me përfaqësuesit e saj, në bashkëpunim me nxënësit e Gjimnazit Rrëshen, organizoi një marshim me pankarta nëpër rrugët e qytetit duke shpërndarë fletëpalosje …

Lexo të plotë

Ftesë për dëgjesë publike

  • Publikuar më 26 Tetor, 2020
  • 0

Në kuadër të hartimit dhe miratimit të Treguesve Fiskalë për vitin 2021, Bashkia Mirditë nëpërmjet Drejtorisë së Taksave dhe Tarifave Vendore, ka  filluar diskutimin dhe dëgjesat publike në të gjitha Njësitë Administrative sipas një grafiku të miratuar

Lexo të plotë

Përfundon rikonstruksioni i shkollës së mesme, Fan

  • Publikuar më 11 Shtator, 2020
  • 0

  -Në pritje të vitit të ri shkollor 2020-2021 Shkolla e Mesme e Bashkuar “Ndrecë Ndue Gjoka,” Klos-FAN Mirditë, e rikonstruktuar mjeshtërisht tashmë po bëhet gati t’i mirëpresë të gjithë: (Mësues-Nxënës-Prindër)… Me bindje themi që tashmë kjo shkollë është bërë ndër më të mirat në Mirditë e më gjerë. Ambjentet e  saj ku përfshifen, klasat, …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian