Category
 • Home
 • Archive by category "TRANSPARENCA"

Lista e dokumenteve të strehimit & Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve

 • Publikuar më 06 Qershor, 2019
 • 0

  [pdfjs-viewer url=”http%3A%2F%2Fbashkiamirdite.gov.al%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F06%2Flista-e-dokumentave-te-strehimit.pdf” viewer_width=100% viewer_height=1360px fullscreen=true download=true print=true] [pdfjs-viewer url=”http%3A%2F%2Fbashkiamirdite.gov.al%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F06%2FRegjistri-i-k%C3%ABrkesave-dhe-p%C3%ABrgjigjeve-formati-i-p%C3%ABrfunduar-2019.pdf” viewer_width=100% viewer_height=1360px fullscreen=true download=true print=true]

Lexo të plotë

ORGANIGRAMA BASHKIA MIRDITE

 • Publikuar më 07 Mars, 2019
 • 0

[pdfjs-viewer url=”http%3A%2F%2Fbashkiamirdite.gov.al%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F03%2FORGANIKOGRAMA.pdf” viewer_width=100% viewer_height=1360px fullscreen=true download=true print=true]

Lexo të plotë

MBI SHERBIMET QE OFRON BASHKIA

 • Publikuar më 23 Shkurt, 2019
 • 0

Shërbimet në fushën e infrastrukturës dhe shërbimeve publike Prodhimi, trajtimi, transmetimi dhe furnizimi me ujë të pijshëm. Mbledhja, largimi dhe trajtimi i ujërave të ndotura. Mbledhja dhe largimi i ujërave të shiut dhe mbrojtja nga përmbytjet në zonat e banuara. Ndërtimi, rehabilitimi dhe mirëmbajtja e rrugëve vendore dhe sinjalizimit rrugor, të trotuareve dhe shesheve publike vendore. Ndriçimi i …

Lexo të plotë

PLANI I PËRGJITHSHËM VENDOR (P.P.V)

 • Publikuar më 20 Shkurt, 2019
 • 0

Plani i Përgjithshëm Vendor (P.P.V) i Bashkisë Mirditë ka hyrë në fuqi më 29.01.2019, pas Miratimit në Këshillin Kombëtar të Territorit me Vendimin nr. 2, datë 20.06.2018. Procesi i hartimit të PPV-ve i mbështetur financiarisht nga Qeveria Shqiptare, asistuar teknikisht nga kompania konsultuese GAIA S.A. MELETON dhe kooordinuar dhe bashkërenduar nga Agjencia Kombëtare e Planifikimit …

Lexo të plotë

TË DHËNAT E KOORDINATORIT TË INFORMIMIT

 • Publikuar më 20 Shkurt, 2019
 • 0

Koordinatore për të Drejtën e Informimit të Bashkisë Mirditë. Alsida Keli. Cel: 0696111750. Email: alsida.keli@bashkiamirdite.gov.al Adresa: Sheshi “Abat Doçi” Rrëshen Mirditë. Orari: E Hënë – E Premte 08:00 – 16:00 Kompetencat a) i mundëson çdo kërkuesi të drejtën për t’u njohur me informacionin publik, duke u konsultuar me dokumentin origjinal ose duke marrë një kopje …

Lexo të plotë

PROGRAMI I TRANSPARENCËS

 • Publikuar më 18 Shkurt, 2019
 • 0

[pdfjs-viewer url=”http%3A%2F%2Fbashkiamirdite.gov.al%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F02%2FPROGRAMI-I-TRANSPARENCES.pdf” viewer_width=100% viewer_height=1360px fullscreen=true download=true print=true]

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian