Ditë: 4 Qershor, 2015

Riparim i ndriçimit rrugor të qytetit

  • Publikuar më 04 Qershor, 2015
  • 0

Siç e dimë në stinën e verës, lëvizja e njerëzve gjate orëve te darkës është e shumtë në qytetin e Rrëshenit dhe ndriçimi i rrugëve ka një rëndësi tepër të madhe për lëvizjen e qytetarëve.

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian