Vit: 2016

Bashkia Mirditë, bilancet e një viti Dedaj: Vitin 2017 do t’a perifrazoja me vetëm një fjalë: Projekte!

 • Publikuar më 28 Dhjetor, 2016
 • 0

Botuar ne gazeten TEMA….kliko ketu Pyetje: Zoti kryetar,edhe pak ditë dhe hap siparin një vit i ri. Çfarë ishte për ju dhe bashkinë Mirditë që drejtoni, viti 2016? Përgjigje: Vitin 2016 mund t’a përkufizoja si një vit të vrullshëm, të mbushur me plot punë konkrete për Bashkinë Mirditë dhe përballjen me sukses ndaj një sërë …

Lexo të plotë

Dekodera dhe ndihma ushqimore, për përfituesit e ndihmës ekonomike

 • Publikuar më 26 Dhjetor, 2016
 • 0

Bashkia e Mirditës, ka zgjedhur ta kalojë ditën e sotme duke u shërbyer qytetarëve në nevojë, pavarësisht faktit, që ishte Krishtlindje, dhe  administrata kishte pushim zyrtar. Dita e sotme përkon me shpërndarjen e disa dhuratave me rastin e festave të fundvitit nga qeveria shqiptare, për familjet më në nevojë, dhe  konkretisht për kategorinë e atyre …

Lexo të plotë

Takime të zgjeruara konsultative. Në fokus Paketa fiskale dhe Buxheti 2017

 • Publikuar më 20 Dhjetor, 2016
 • 0

Bashkia Mirditë ka vijuar me diskutimin paraprak të sistemit të ri fiskal dhe projekt buxhetin për vitin 2017. Pikërisht ditën e sotme është organizuar një takim i zgjeruar me gjithë përfaqësuesit e njësive administrative të saj. I pranishëm ka qenë edhe  kryetari i bashkisë z. Ndrec Dedaj, drejtoresha e financës, si dhe drejtues të sektorëve …

Lexo të plotë

Paketa e re fiskale 2017, diskutim i gjerë me grupet e interesit në Njësitë Administrative Orosh dhe Fanë

 • Publikuar më 19 Dhjetor, 2016
 • 0

Në kuadër të prezantimit të treguesve fiskal në bashkinë Mirditë për vitin 2017 me grupet e interesit, janë organizuar dëgjesa publike në njësitë  administrative Orosh dhe Fan, për të vijuar më tej, edhe me njësitë e tjera administrative. Pjesëmarrës në këto dëgjesa publike ishin N/kryetari i bashkisë Mirditë z. Julian Përgega, Drejtoresha e Tatimeve, si …

Lexo të plotë

Nisin punimet për rijetëzimin e sistemit vaditës Malaj 2 (faza e dytë) Kryetari Dedaj: “Vitin që vjen, Kodër Rrësheni, Korra dhe Shtana do te marrin ujë për vaditje”

 • Publikuar më 17 Dhjetor, 2016
 • 0

Edhe pse në ditë dimri me temperatura të ulëta, vijon puna intensive për kthimin në normalitet të sistemit vaditës pothuajse në të gjithë territorin e Mirditës. Pas rehabilitimit të rezervuarve të fshatrave Sheshe dhe Trojë, puna është intensifikuar në ujëmbledhësit e Malaj 1 dhe Malaj 2. Në rezervuarin Malaj 2, ka nisur faza e dytë …

Lexo të plotë

Kryeministri i Shqipërisë z. Edi RAMA, inspektoi investimet në Bashkinë Mirditë

 • Publikuar më 15 Nëntor, 2016
 • 0

“Bashkia Mirditë është kthyer në një kantier pune ku po zbatohen një sërë projektesh dhe ndërhyrjesh infrastrukturore, të cilat do t’u mundësojnë banorëve më shumë lehtësi dhe komoditet në jetën e tyre të përditshme”. Ky është konstatimi i kryeministrit Edi Rama, i cili gjatë ditës së sotme ka zhvilluar një vizitë pune në Mirditë.

Lexo të plotë

Mbi situatën e krijuar nga reshjet e fundit në Bashkinë Mirditë

 • Publikuar më 08 Nëntor, 2016
 • 0

Nisur nga situata e krijuar për shkak të reshjeve të rëna gjatë mesnatës së kaluar dhe paradites së sotme, janë krijuar një sërë problemesh pothuajse në të gjithë territorin e Bashkisë Mirditë. Janë evidentuar problematika të shumta që lidhen kryesisht me qarkullimin rrugor,  dëme në banesa dhe biznese, si dhe dëmtime të shtyllave së rrjetit …

Lexo të plotë

Përmirësimi i akseve rrugore shtrihet edhe në Njësitë Administrative të Bashkisë Mirditë

 • Publikuar më 02 Nëntor, 2016
 • 0

Bashkia e Mirditës vijon me zbatimin e projekteve për rikonstruksionin e rrugëve në njësitë administrative të saj, në të cilat nuk është vënë dorë prej vitesh, çka ishte kthyer në një shqetësim të madh për banorët e këtyre zonave. Është fjala, pikërisht për rrugët Reps-Bulshar-Nënshejt, Klos-Konaj,  Klos-Shëngjin-Xhuxhë. Gjithashtu vijojnë punimet për rikonstruksionin e  një prite …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian

Windows 10 Kaufen Windows 10 Pro Office 2019 Kaufen Office 365 Lizenz Windows 10 Home Lizenz Office 2019 Home Business Kaufen windows office 365 satın al follower kaufen instagram follower kaufen porno