Muaj: Shkurt 2016

Njoftim për vend të lirë pune, Nr 3

 • Publikuar më 29 Shkurt, 2016
 • 0

______________________________ _____________________________________                                                 REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                      BASHKIA MIRDITË                                                                                                                                         Nr.____prot                                                                                        Datë ___/___/2016                                               Njoftim për vend të lirë pune                    “Plotësim vendi të lirë pune  në kategorinë  e ulët drejtuese”                                                ( Levizje paralele )   Në zbatim të Ligjit nr.152/2013, datë 30.05.2013 “Për nëpunësin  civil”,  i ndryshuar,  Kreu V – “Lëvizja paralele …

Lexo të plotë

Njoftim për vend të lirë pune nr 2

 • Publikuar më 29 Shkurt, 2016
 • 0

_______________________________ _____________________________________                                                REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                     BASHKIA MIRDITË                                                                                                                                         Nr.____prot                                                                                     Datë ___/___/2016                                               Njoftim për vend të lirë pune.                          “Plotësim vendi të lirë pune  në kategorinë  e ulët drejtuese”                                               ( Ngritje në detyrë )   Në zbatim të Ligjit nr.152/2013, datë 30.05.2013 “Për nëpunësin  civil”,  i ndryshuar,  Kreu V – “Lëvizja …

Lexo të plotë

Mirënjohje për kampionin e Europës në Kikboks, mirditorin KRISTIAN PRENGA dhe legjenden e Boksit ISMAIL KETA

 • Publikuar më 25 Shkurt, 2016
 • 0

Kliko per te pare kroniken nga TV-Report. Qindra qytetarë të Mirditës, nga të gjitha moshat kanë tejmbushur sot sallën e Qendrës Kulturore të Mirditës, për t’u përshëndetur me Kampionët, djalin mirditas Kristian Prenga, dhe vëllezërit Ismail e Gjetan Keta, që përmes sportit emocional Kikboks dhe Boks, i kanë dhënë emër të nderuar jo vetëm trevave …

Lexo të plotë

Akademi përkujtimore me rastin e 70 vjetorit të rënies së mësuesit të Popullit, Ndrecë Ndue Gjoka

 • Publikuar më 17 Shkurt, 2016
 • 0

Me rastin e 70 vjetorit të rënies së Mësuesit të Popullit Ndrecë Ndue Gjoka, një nga figurat më të ndritura në historinë e arsimit shqiptar, mësuesit unikal në Shqiperi e Ballkan, siç e cilësojnë studiues të figurës së tij në Shqipëri dhe në Kosovë, Bashkia  Mirditë  organizoi sot më 17 shkurt një aktivitet të zgjeruar …

Lexo të plotë

Nisin aktivitetet për 70 vjetorin e Ndrecë Ndue Gjokës

 • Publikuar më 16 Shkurt, 2016
 • 0

-Ditë kulturore në Fanë, vendlindjen e Mësuesit të Popullit- Nën organizimin e Bashkisë Mirditë, kanë nisur sot veprimtaritë me rastin e 70 vjetorit të rënies së Mësuesit të Popullit, Ndrecë Ndue Gjoka. Dita e pare nisi me një dimension të gjerë kulturor, i cili u organizua në vendlindjen e Mësuesit të Popullit, në Fanë, ku …

Lexo të plotë

Njoftim per vend te lire pune. Nr 1.

 • Publikuar më 06 Shkurt, 2016
 • 0

__________________________________ ____________________________                                              REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                               BASHKIA MIRDITE                                                 …

Lexo të plotë

Paketa fiskale, dëgjesë publike për të marrë mendime dhe sygjerime para aktit final të miratimit të saj.

 • Publikuar më 05 Shkurt, 2016
 • 0

Për të pasur një perceptim sa më të qartë për sa i përket procesit të miratimit të Paketës Fiskale, e cila do të j etë kyç për një zhvillim të qëndrueshëm dhe ivestime publike, Kryetari i Bashkisë z. Ndrec Dedaj  ka bërë prezent projekt idenë përpara një publiku të gjerë, ku pjesmarrës më së shumti …

Lexo të plotë

Konkurim i hapur për stemën e Bashkisë Mirditë.

 • Publikuar më 03 Shkurt, 2016
 • 0

Para nje komisioni të vëmendshëm dhe elitar, te shpallur me urdhër të kryebashkiakut Ndrec Dedaj, në një takim të hapur për publikun, te interesuarit për stemen e re te Bashkisë Mirditë, shpalosen modelimet e tyre, të shoqëruara me spjegime të detajuara. Ishte një nga konkurimet më transparente deri me tash, por dhe me një angazhim …

Lexo të plotë

Fillon mbjellja e 1500 fidanëve të akacies në afërsi të Repsit. Të pranishëm Zv/Kryeministri Niko Peleshi dhe ministri Lefter Koka.

 • Publikuar më 03 Shkurt, 2016
 • 0

  Lugina e Fanit në Mirditë sëshpejti do të ridimensionohet përsa i përket përmbajtjes së pyllëzimit në faqet e maleve të saj. Situata e rëndë që prezantohet prej shumë vitesh, ka bërë që qeveria të kthejë vemendjen nga këto male. Në këtë kuadër, prej ditës së sotme ka filluar aksioni për mbjelljen e 1500 fidanëve …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian