Muaj: Mars 2016

Njoftim per vend te lire pune nr. 11

 • Publikuar më 23 Mars, 2016
 • 0

______________________________ _____________________________________                                                      REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                       BASHKIA MIRDITË                  NJOFTIM FITUESËSH PAS VLERËSIMIT PARAPRAK                                                                                                                                         Në zbatim nenit 26 të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, VKM-së nr.242 datë 18.03.2015, “Për plotësimin e vendeve të lira në kategorinë e ulët dhe të mesme drejtuese”, Drejtoria e Burimeve Njerëzore Rekrutimit dhe Procedurave në Bashkinë …

Lexo të plotë

Njoftim per vend te ri pune. Nr 9 dhe 10.

 • Publikuar më 22 Mars, 2016
 • 0

  ____________________________________ _____________________________________                                                          REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                           BASHKIA MIRDITË                                                                                                                                          SHPALLJE VENDE PUNE PËR NËPUNËS CIVIL   (LËVIZJE PARALELE DHE NGRITJE NË DETYRË)     Në zbatim të Ligjit nr.152/2013, datë 30.05.2013 “Për nëpunësin  civil”,  i ndryshuar,  Kreu V – “Lëvizja paralele dhe ngritja në detyrë”, nenit 26 “Plotësimi i vendeve të lira në …

Lexo të plotë

Njoftim per vend te lire pune. Nr 8.

 • Publikuar më 19 Mars, 2016
 • 0

___________________________________ _____________________________________                                                                   REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                                   BASHKIA MIRDITË                                                                                                                                           SHPALLJE VENDESH PUNE  PËR NËPUNËS CIVIL LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL Në zbatim të nenit 22 dhe të nenit 25, të Ligjit Nr. 152/2013, “Për nëpunësin civil”, i ndryshuar, VKM nr.243 dt.18.03.2015 “ Për levizjen paralele,pranimin në sherbimin civil dhe periudhën e proves”, …

Lexo të plotë

Njoftim per vend te lire pune. Nr 7

 • Publikuar më 15 Mars, 2016
 • 0

_______________________________ _____________________________________                                                REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                     BASHKIA MIRDITË                                                                                                                                                                                      Njoftim për vend të lirë pune.                          “Plotësim vendi të lirë pune  në kategorinë  e mesme drejtuese”                                               ( Ngritje në detyrë )   Në zbatim të Ligjit nr.152/2013, datë 30.05.2013 “Për nëpunësin  civil”,  i ndryshuar,  Kreu V – “Lëvizja paralele dhe …

Lexo të plotë

Përmbyllet faza e tretë për stemën e bashkisë Mirditë.

 • Publikuar më 05 Mars, 2016
 • 0

Pas dy fazave procedurale për përzgjedhjen e stemës së bashkisë Mirditë, komisioni i ngritur për këtë qëllim, sot ka organizuar një tryezë për fazën e tretë përgjedhëse në Tiranë, ku ishte present edhe kulturologu i njohur shqiptar, Moikom Zeqo, i ftuar nga kryetari i bashkisë z. Ndrecë Dedaj. Në këtë fazë, janë paraqitur me modelet …

Lexo të plotë

Njoftim per vend te lire pune 6

 • Publikuar më 02 Mars, 2016
 • 0

_______________________________ _____________________________________                                                REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                     BASHKIA MIRDITË                                                                                                                                         Nr.____prot                                                                                     Datë ___/___/2016                                               Njoftim për vend të lirë pune.                          “Plotësim vendi të lirë pune  në kategorinë  e mesme drejtuese”                                               ( Ngritje në detyrë )   Në zbatim të Ligjit nr.152/2013, datë 30.05.2013 “Për nëpunësin  civil”,  i ndryshuar,  Kreu V – “Lëvizja …

Lexo të plotë

Njoftim per vend te lire pune 5

 • Publikuar më 02 Mars, 2016
 • 0

_____________________________ _____________________________________                                                 REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                      BASHKIA MIRDITË                                                                                                                                                                                      Njoftim për vende  të lira pune                   “Plotësim vendi të lirë pune  në kategorinë  e mesme  drejtuese”                                                ( Levizje paralele )   Në zbatim të Ligjit nr.152/2013, datë 30.05.2013 “Për nëpunësin  civil”,  i ndryshuar,  Kreu V – “Lëvizja paralele dhe ngritja …

Lexo të plotë

Njoftim per vend te lire, pune Nr 4.

 • Publikuar më 02 Mars, 2016
 • 0

______________________________ _____________________________________                                             _______________________________ _____________________________________                                                REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                     BASHKIA MIRDITË                                                                                                                                         Nr.____prot                                                                                     Datë ___/___/2016                                               Njoftim për vend të lirë pune.                          “Plotësim vendi të lirë pune  në kategorinë  e mesme drejtuese”                                               ( Ngritje në detyrë )   Në zbatim të Ligjit nr.152/2013, datë 30.05.2013 “Për nëpunësin  civil”,  i ndryshuar,  Kreu …

Lexo të plotë
sqAlbanian

Windows 10 Kaufen Windows 10 Pro Office 2019 Kaufen Office 365 Lizenz Windows 10 Home Lizenz Office 2019 Home Business Kaufen windows office 365 satın al follower kaufen instagram follower kaufen porno

fethiye escort denizli escort denizli escort bayan diyarbakır escort diyarbakır escort bayan edirne escort edirne escort bayan erzincan escort erzincan escort bayan erzurum escort erzurum escort bayan gaziantep escort gaziantep escort bayan gümüşhane escort gümüşhane escort bayan hakkari escort hakkari escort bayan hatay escort hatay escort bayan ığdır escort ığdır escort bayan ısparta escort ısparta escort bayan istanbul escort istanbul escort bayan izmir escort izmir escort bayan karabük escort karabük escort bayan kars escort kars escort bayan kastamonu escort kastamonu escort bayan kilis escort kilis escort bayan kırıkkale escort kırıkkale escort bayan www.escortperl.com
istanbul evden eve nakliyat
istanbul ofis tasima


manavgat escort
manavgat escort bayan
belek escort
manavgat escort


seks hikaye
sex hikaye
bodrum escort
alanya escort
sex hikaye

ankara escort

ankara escort

Tempobet
kartal moto kurye
escort izmir
izmir escort
izmir escort bayan