Muaj: Prill 2016

Bashkia, aktivitet përkujtimor për 105 vjetorin e Kuvendit të Fanit

 • Publikuar më 25 Prill, 2016
 • 0

-Përurohet busti i arbëreshit Terenc Toci, kryetarit të Qeverisë së Përkohshme të vitit 1911- Bashkia Mirditë përmes një veprimtarie të gjerë përkujtoi 105 vjetorin e një prej Kuvendeve më të rëndësishme të pragut të Shpalljes së Pavarësisë, sic ishte Kuvendi i Fanit, mbajtur në Fan më 26 prill 1911. Përkujtimorja e 105-të e këtij Kuvendi …

Lexo të plotë

Njoftim per vend te lire pune nr 13 (Kater vende pune)

 • Publikuar më 25 Prill, 2016
 • 0

                                                              REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                                BASHKIA MIRDITË                                                                                                               …

Lexo të plotë

Bashkia Mirditë, Mirënjohje e parë për realizuesin e stemës së re.

 • Publikuar më 23 Prill, 2016
 • 0

Kryetari i bashkisë Mirditë z. Ndrecë Dedaj, në një ceremoni të vecantë dha  MIRËNJOHJE  për realizuesin e stemës së bashkisë Mirditë, piktorit, mjeshtrit të dizajnit dhe grafikës Refki Gollopeni nga Theranda, (ish-Suharekë), Kosovë. “Është kënaqësi edhe për mua si drejtues i bashkisë që stemën e re të punuar mjeshtërisht, e realizon një shqiptar nga Kosova, …

Lexo të plotë

Njoftim Fituesi.

 • Publikuar më 21 Prill, 2016
 • 0

  _______________________________ _____________________________________                                                      REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                       BASHKIA MIRDITË   NJOFTIM FITUESI  PËRFUNDIMTAR, PËR POZICION PUNE NË SHERBIM CIVIL- B.MIRDITË Në zbatim  të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, VKM-së nr.243 datë 18.03.2015, “Për pranimin ,levizjen paralele dhe periudhen e proves në SHC”, sektori i Burimeve Njerëzore në Bashkinë Mirditë  njofton se për pozicionin …

Lexo të plotë

Njoftim Fituesi.

 • Publikuar më 21 Prill, 2016
 • 0

_______________________________ _____________________________________                                                      REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                       BASHKIA MIRDITË   NJOFTIM FITUESI  PËRFUNDIMTAR, PËR POZICION PUNE NË SHERBIM CIVIL- B.MIRDITË Në zbatim nenit 26 të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, VKM-së nr.242 datë 18.03.2015, “Për plotësimin e vendeve të lira në kategorinë e ulët dhe të mesme drejtuese”, sektori i Burimeve Njerëzore në Bashkinë …

Lexo të plotë

Njoftim Fituesi.

 • Publikuar më 16 Prill, 2016
 • 0

                                                     REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                       BASHKIA MIRDITË   NJOFTIM FITUESËSH  PËRFUNDIMTAR, PËR POZION PUNE NË SHERBIM CIVIL- B.MIRDITË Në zbatim nenit 26 të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, VKM-së nr.242 datë 18.03.2015, “Për plotësimin e vendeve të lira në kategorinë e ulët dhe të mesme drejtuese”, sektori i Burimeve Njerëzore në Bashkinë Mirditë  njofton …

Lexo të plotë

NJOFTIM FITUESËSH PAS VLERËSIMIT PARAPRAK 2

 • Publikuar më 12 Prill, 2016
 • 0

                  NJOFTIM FITUESËSH PAS VLERËSIMIT PARAPRAK                                                                                                                                         Në zbatim nenit 26 të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, VKM-së nr.242 datë 18.03.2015, “Për plotësimin e vendeve të lira në kategorinë e ulët dhe të mesme drejtuese”, sektori i Burimeve Njerëzore në Bashkinë Mirditë  njofton se per pozicionin : “P/Sektori per prokurimet publike”, ne  Drejtorinw …

Lexo të plotë

NJOFTIM FITUESËSH PAS VLERËSIMIT PARAPRAK 1

 • Publikuar më 12 Prill, 2016
 • 0

                      NJOFTIM FITUESËSH PAS VLERËSIMIT PARAPRAK                                                                                                                                         Në zbatim nenit 22,23,24,25  të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, VKM-së nr.243 datë 18.03.2015, “Për  pranimin,levizjen paralele  periudhen e proves dhe emerimin në kategorinë e ekzekutive te nepunsve civil” ”, sektori i Burimeve Njerëzore në Bashkinë Mirditë  njofton se për  pozicionin: Specialist ne sektorin e te …

Lexo të plotë

Njoftim per vend lire pune 12

 • Publikuar më 11 Prill, 2016
 • 0

  ___________________________________ _____________________________________                                                               REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                                BASHKIA MIRDITË                                                                                                                                              SHPALLJE VENDESH PUNE  PËR NËPUNËS CIVIL LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL     Në zbatim të nenit 22,23,24 dhe 25, të Ligjit Nr. 152/2013, “Për nëpunësin civil”, i ndryshuar, VKM nr.243 dt.18.03.2015 “ Për pranimin,.levizjen paralele,emrimin dhe periudhen e proves …

Lexo të plotë
sqAlbanian

Windows 10 Kaufen Windows 10 Pro Office 2019 Kaufen Office 365 Lizenz Windows 10 Home Lizenz Office 2019 Home Business Kaufen windows office 365 satın al follower kaufen instagram follower kaufen porno

fethiye escort denizli escort denizli escort bayan diyarbakır escort diyarbakır escort bayan edirne escort edirne escort bayan erzincan escort erzincan escort bayan erzurum escort erzurum escort bayan gaziantep escort gaziantep escort bayan gümüşhane escort gümüşhane escort bayan hakkari escort hakkari escort bayan hatay escort hatay escort bayan ığdır escort ığdır escort bayan ısparta escort ısparta escort bayan istanbul escort istanbul escort bayan izmir escort izmir escort bayan karabük escort karabük escort bayan kars escort kars escort bayan kastamonu escort kastamonu escort bayan kilis escort kilis escort bayan kırıkkale escort kırıkkale escort bayan www.escortperl.com
istanbul evden eve nakliyat
istanbul ofis tasima


manavgat escort
manavgat escort bayan
belek escort
manavgat escort


seks hikaye
sex hikaye
bodrum escort
alanya escort
sex hikaye

ankara escort

ankara escort

Tempobet
kartal moto kurye
escort izmir
izmir escort
izmir escort bayan