Ditë: 11 Prill, 2016

Njoftim per vend lire pune 12

  • Publikuar më 11 Prill, 2016
  • 0

  ___________________________________ _____________________________________                                                               REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                                BASHKIA MIRDITË                                                                                                                                              SHPALLJE VENDESH PUNE  PËR NËPUNËS CIVIL LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL     Në zbatim të nenit 22,23,24 dhe 25, të Ligjit Nr. 152/2013, “Për nëpunësin civil”, i ndryshuar, VKM nr.243 dt.18.03.2015 “ Për pranimin,.levizjen paralele,emrimin dhe periudhen e proves …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian

Windows 10 Kaufen Windows 10 Pro Office 2019 Kaufen Office 365 Lizenz Windows 10 Home Lizenz Office 2019 Home Business Kaufen Windows 10 Lisans Office 2019 Mac Satın Al