Muaj: Maj 2016

Njoftim. “Për lirimin e hapësirave publike”

 • Publikuar më 31 Maj, 2016
 • 0

Drejtoria e Tatim Taksave, Bashkia Mirditë, njofton se mbi bazën e urdhrit datë 31. 05. 2016, të kryetarit të Bashkisë z. Ndrec DEDAJ, të gjithë ato bisnese që kanë zënë hapësira publike, duhet të bëjnë lirimin e tyre të menjëhershëm. Referuar këtij urdhri i cili bazohet në ligjin nr. 9632 datë 30.10.2006 “Për Sistemimin e …

Lexo të plotë

NJOFTIM FITUESËSH PARAPRAK, PËR POZICON PUNE NË SHERBIM CIVIL-

 • Publikuar më 30 Maj, 2016
 • 0

                                                     REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                       BASHKIA MIRDITË   NJOFTIM FITUESËSH  PARAPRAK, PËR POZICON PUNE NË SHERBIM CIVIL- B.MIRDITË-PROCEDURE PRANIMI NË SHC DHE NGRITJE NË DETYRË                                                           Dt. 27.05.2016 Në zbatim nenit 26 të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, VKM-së nr.242 datë 18.03.2015, “Për plotësimin e vendeve të lira në kategorinë e ulët dhe të …

Lexo të plotë

NJOFTIM FITUESËSH PAS VLERËSIMIT PARAPRAK

 • Publikuar më 30 Maj, 2016
 • 0

                                                     REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                       BASHKIA MIRDITË                        NJOFTIM FITUESËSH PAS VLERËSIMIT PARAPRAK                                                           27.05.2016 Në zbatim nenit 22,23,24,25  të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, VKM-së nr.243 datë 18.03.2015, “Për  pranimin,levizjen paralele  periudhen e proves dhe emerimin në kategorinë e ekzekutive te nepunsve civil” ”, sektori i Burimeve Njerëzore në Bashkinë Mirditë  njofton …

Lexo të plotë

Kryebashkiaku Dedaj: Ansamblin “Mirdita” do ta forcojmë si emblemë etnokulturore të bashkisë Mirditë.

 • Publikuar më 26 Maj, 2016
 • 0

Takim i Kryetarit të Bashkisë z. Ndrec Dedaj me faktorwt zhvillimorë tw kulturës mirditase. Në një takim në zyren e tij me muzikantë dhe drejtues te kulturës, kryebashkiaku i Mirditës Ndrec Dedaj, ka theksuar se ansambli “Mirdita” (Mjeshter i Madh), krahas riformatimit me elementë të rinj do të ketë një përkujdesje te posaçme nga ana …

Lexo të plotë

NJOFTIM FITUESI NË PROCEDURE LEVIZJE PARALELE

 • Publikuar më 26 Maj, 2016
 • 0

                                                    REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                      BASHKIA MIRDITË                        NJOFTIM FITUESI  NË PROCEDURE LEVIZJE PARALELE                                                          Dt. 26.05.2016 Në zbatim nenit 22,23,24,25  të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, VKM-së nr.242 datë 18.03.2015, “Për  plotësimin e vendeve të lira të punës në kategorinë e ulët dhe të mesme drejtuese ”, sektori i Burimeve Njerëzore në …

Lexo të plotë

NJOFTIM FITUESI NË PROCEDURE LEVIZJE PARALELE

 • Publikuar më 26 Maj, 2016
 • 0

      REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                       BASHKIA MIRDITË   NJOFTIM FITUESI  PARAPRAK , PËR POZICION PUNE NË SHERBIM CIVIL- B.MIRDITË Datë 26.05.2016 Në zbatim nenit 26 të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, VKM-së nr.242 datë 18.03.2015, “Për plotësimin e vendeve të lira në kategorinë e ulët dhe të mesme drejtuese”, sektori i Burimeve Njerëzore në …

Lexo të plotë

Njoftim per Vend te lire pune Nr 17.

 • Publikuar më 25 Maj, 2016
 • 0

                             RPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                          BASHKIA MIRDITË                                                                                                                                          SHPALLJE VENDE PUNE PËR NËPUNËS CIVIL  (LËVIZJE PARALELE DHE NGRITJE NË DETYRË)                                                              Datë  26.05.2016     Në zbatim të Ligjit nr.152/2013, datë 30.05.2013 “Për nëpunësin  civil”,  i ndryshuar,  Kreu V – “Lëvizja paralele dhe ngritja në detyrë”, nenit 26 “Plotësimi i vendeve të lira në kategorinë …

Lexo të plotë

NJOFTIM FITUESËSH PAS VLERËSIMIT PARAPRAK

 • Publikuar më 23 Maj, 2016
 • 0

                                                     REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                       BASHKIA MIRDITË                        NJOFTIM FITUESËSH PAS VLERËSIMIT PARAPRAK                                                            Dt. 23.05.2016 Në zbatim nenit 22,23,24,25  të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, VKM-së nr.242 datë 18.03.2015, “Për  plotësimin e vendeve të lira të punës në kategorinë e ulët dhe të mesme drejtuese ”, sektori i Burimeve Njerëzore në Bashkinë …

Lexo të plotë

NJOFTIM FITUESI PËRFUNDIMTAR, PËR POZICION PUNE NË SHERBIM CIVIL- B.MIRDITË

 • Publikuar më 20 Maj, 2016
 • 0

                                                     REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                       BASHKIA MIRDITË                                                              Dt.21.05.2016  NJOFTIM FITUESI  PËRFUNDIMTAR, PËR POZICION PUNE NË SHERBIM CIVIL- B.MIRDITË Në zbatim  të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, VKM-së nr.243 datë 18.03.2015, “Për pranimin ,levizjen paralele dhe periudhen e proves në SHC”, sektori i Burimeve Njerëzore në Bashkinë Mirditë  njofton se për pozicionin : …

Lexo të plotë

NJOFTIM FITUESËSH PAS VLERËSIMIT PARAPRAK

 • Publikuar më 18 Maj, 2016
 • 0

REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                       BASHKIA MIRDITË                        NJOFTIM FITUESËSH PAS VLERËSIMIT PARAPRAK                                                                18.05.2016                                                                                                                                      Në zbatim nenit 22,23,24,25  të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, VKM-së nr.243 datë 18.03.2015, “Për  pranimin,levizjen paralele  periudhen e proves dhe emerimin në kategorinë e ekzekutive te nepunsve civil” ”, sektori i Burimeve Njerëzore në Bashkinë Mirditë  njofton në …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian

Windows 10 Kaufen Windows 10 Pro Office 2019 Kaufen Office 365 Lizenz Windows 10 Home Lizenz Office 2019 Home Business Kaufen Windows 10 Lisans Office 2019 Mac Satın Al